Kızım makyaj yapıyor ve kırmızı ruj sürmüş kalbime resmen ağrı girdi iyice mahallede adımız çıkacak 20 yaşında neyin ahlaksızlığıdır bu ne yapmalıyım sizce kötü yola mı düştü?
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızım makyaj yapıyor ve kırmızı ruj sürmüş kalbime resmen ağrı girdi iyice mahallede adımız çıkacak 20 yaşında neyin ahlaksızlığıdır bu ne yapmalıyım sizce kötü yola mı düştü?
Ne alaka ya arkadaşları yapıyordur oda özeniyordur, kızınız adına endişelenmek yerine el alemden bahsediyorsunuz kötü yola düşen sizsiniz. Devir kötü endişeli olmanızı anlıyorum evet ama mahalleden size ne, ağzı olan konuşur siz önce kızınızı dinleyin yumuşak bir dille.
Bir anne olarak endişeni anlayabiliyorum ama 20 yaşındaki bir genç kızın kırmızı ruj sürmesi kötü yola düştüğünü asla göstermez 🌿 Bu yaşlar kendini keşfetme ve ifade etme dönemidir. Ruj sadece bir renk, ahlak göstergesi değil 🌸 Mahalle baskısının seni yıpratmasına izin vermek yerine kızı güvene dayalı bir iletişim kurmayı denemelisin 🎨 Ona yargılamadan yaklaşsan aranızdaki bağ nasıl etkilenir acaba? 💛
Cevap
10Cevap
Rujda eger dudaga su geciyorsa abdest olur
Tabaka olusturuyor ve su geçirmiyorsa abdest olmaz
Tam bunu arastirkene hanımefendi bu yazınızi gördüm çok üzüldüm Rabbim sabir versin kizina hidayet etsin şeytan işi pisliklerdur bunlar..
İlla kötü yola düştüğü anlamına gelmez sadece özenmiştir arkadaslarina saygilar
Bence hiç bir şey deme. Arkadaşlarından merak ediyor karışırsan daha kötü olur. Onunla berabermiş gibi davran sonra hayrola kime bu süs püs felan de bakalım dökülecek mi
Bişey olmaz ama bir şey olmussa da şimdiye kadar çoktan olmuştur
Onun rujla ilgisi yok içinde öyle bir şey varsa ruj sürmese de o yola düşer zaten
Sevdiği için sürmüştür
Konuşsana onunla. Ne diyor
Ruj süren yollu mu oluyo anlamadim
Dalga geçiyorsun dimi?
Maalesef abla
Normal bu yaşta
Yaşı kC
Sktr ft
şaka yapıyor olmalısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?