Sevgilimin yengesi ve abisi benimle tanışmaktan neden kaçınıyor?

Bir buçuk senedir ciddi bir ilişkim var. Erkek arkadaşımın yengesi daha ilişkimin 7. ayında falan sevgilimle kavga ettiğimizde bana mesaj attı, neden kavga ettiğimizi, birbirimizi falan dinlememiz gerektiğini vs söylediği bir mesajdı. Annem ilk başta onun ne haddine sizin ilişkinize müdahale etmesi falan diye söylendi ama ben kötü niyetle yazmadığını düşünüp gayet güzel bir dille ikimizin de inatçı olduğunu ve bizim sorunumuza zaman ayırıp tavsiye verdiği için teşekkür ettim. Kendisi 30 yaşında ve 5 yaşında da bir oğlu var, ablalık yapmak istediğini düşünmüştüm. Daha sonrasında erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gideceğim, yengesiyle abisinin ben gelmeden 1 saat önce tatile gittiğini ve ailedekilerin o sabah öğrendiğini öğrendim. Yine takılmadım ama bozuldum doğal olarak çünkü benim geleceğim gün 1 hafta önceden belliydi, abisi erkek arkadaşımın, biz tatile gideceğiz, kız bir gün önceden gelsin ya da zaten 3 gün sonra geleceğiz, biz geldikten sonra gelsin diyebilirlerdi. Tanışmanın üzerinden 3 hafta geçti, bu sürede erkek arkadaşım bana evlenme teklifi etti, gönderi paylaştık, hiçbir şekilde yengesi ne gönderiyi beğendi ne de bir hayırlı olsun diye mesaj attı. Bana kavga ettiğimizde paragraf paragraf mesaj atan yenge bir hayırlı olsun mesajı dahi göndermedi. 3 hafta geçti, hiçbir şekilde yengesi ve abisi benimle tanışmak için erkek arkadaşıma bir teklifte bulunmadı. En son dayanamayıp erkek arkadaşım, ben 2 hafta sonra üniversiteye gideceğim için tanışma şansımız kalmayacak diye abisine müsait oldukları bir gün dışarıda kahve içip kız arkadaşımla tanıştırayım sizi diye bir mesaj gönderdi. Abisi mesaja görüldü attı ve hiçbir şekilde mesaja geri dönmedi. Daha sonra okula gitmeden 3 gün önce ben tekrardan erkek arkadaşımın evine gittim babaannesiyle tanışmak için, o gün de evde yoktu. Şimdi bu durum karşısında ne düşünmem gerekir? Yengesi ve abisi 30 yaşını geçmiş, çocukları var, ben daha 21 yaşındayım, benimle tanışmamalarına rağmen ve bu denli tanışmak istemeyecekleri nasıl bir sorun olabilir?

Sevgilimin yengesi ve abisi benimle tanışmaktan neden kaçınıyor?