Çoğu insan sanal ortamda yapmacık cevap verir. Ben şöyle diyorum bir insanın şusu busu yoktur. Allah öyle yaratmıştır belki o da bizim gibi olmak istemiştir ama elinden bir şey gelmez.
Çingene, kürt vs. ayırt etmem. Fakat şunu söylemeliyim her şehir için demiyorum ama bizim burada çoğunluğa göre yorumlarsam çingenelerde kürtlerde iyi değil. Babamın bir arkadaşı var çingene melek gibi bir insan. Keşke hepsi öyle olsa.
Gerçi bu tek çingene ve kürt için değil bizim ırkımızdanda var bunlardan her ırkta olan bir şey fakat bizim buraya göre yorumlarsam çingene ve kürtler kadar değil.
Kısaca ayrımcılık yapmam o da bir insan ama genelde mesafeli dururum tanımadığım hiç bir insanla zaten yüz yüze konuşmam.
Bunu eklemeyi unuttum :) Geçenlerde sinemanın önünde görmüştüm 4 kürt ellerinde bir tane akıllı telefon var görseniz o kadar mutlular ki :) Şöyle diyeyim hani ilk akıllı telefon çıktığında insanlar sürekli fotoğraf çekinirlerdi onlarda öylelerdi. O hareketleri çok hoşuma gitti ama bir yandan üzüldüm zamanında ayrımcılık gördükleri ve ezildikleri için bu tip şeyleri geç geç öğreniyorlar. Ama ileride umarım bu sorun kalkar.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılInsan. ayrımcılık yok lakin, erkek olsam iş evlilik boyutuna gelse ciddi düşünmem. Kurtlerde aile yapısı cok kuvvetli, boşanma olmuyor. Bu beni ürkütürdü. Kızı boşasan ailesi rahat koymaz.. Genetik özelliklere gelirsek esmer oluyorlar esmerle evlenmek istemezdim. Birazda erkeksi oluyorlar.
10 Yorumla
+1 yılKurt kizlarida guzel oluyor diyorlar ben ayrim yapmam ya bana kendini asmis insan gelsinde ne olursa olsun kurtmus turkmus akplimis chplimis yok anarşist mis bunlari bir asamadik nasa marsta kolani kuracak biz hala bunlara takiliyoz o yuzdende ilerliyemiyoruz
10 Yorumla
+1 yılÖnemli olan bu
https://i.hizliresim.com/Vpljoq.jpg142 Yorumla- +1 yıl
Beyin yazsan anlamiycaktık iyiki fotoğraf koymuşsun sağol :d bide hala bu klişeyi artılayan var ya shdkksl
- +1 yıl
@utopyadanbulutlar , insan beyni görsel, işitsel hatta tat alma ve koklama duyularıyla daha iyi ve kolay uyarılır. kimseye hakaret etme gibi bir niyetim yoktu, eğer öyle hissettirdiysem özür dilerim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
+1 yılBildiğim kadar hani has olanları renkli gözlü filan oluyor. Ya ırktan bakmayı da geçtim. Esmerler ve renkli gözlü olanları gerçekten güzel. Sonuçta genelde kafada çömelen sigara içen küfür eden filan canlanıyor. Bu da algıdan kaynaklı sanırım. Ama güzeller yani.
00 YorumlaSaka maka iclerinde cok guzel ve guclu olanlari var elimde olsa alirdim bitanesinj guclu kadinlari severim ama onlar da dhkp c ayaklarina giriyolar yapmasalar oyle cok iyi olurdu en azindan benim icin 😄😄 Bazisininda yuzune bakilmiyo iste her irkta olur boyle seyler
01 Yorumla- 1 yıl
Dhkpc ne
aslıda insanlar kendi içinde sınıflandırırlar kendilerini ben aleviyim ben kurdum diye kimsenin kimse ustunde bir ustunlugu yoktur benim düşüncem bu dünya sanada yeter banada takılma bunlara keyfine bak bence gireceğim yer belli sonucda aynı kara toprak kımse secemıyor dogacagı yeri hersey yaradanın takdiri kendini ayrılmış gibi hissetme bence alevide bizden kurtde bizden elhamdurillah allahımız bir yani demem o ki seni beni benı ayıran nasıl olduğuna bakmalı bence
10 YorumlaGündem konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet bazıları cidden güzel oluyor.. Ama ciddi düşünmek şöyle dursun, çıkmam bile..
Dışlamıyorum, fakat kültürler farklı.. Milliyet farklı.. Adetler farklı.. Problem olur..40 Yorumlabende kürtüm önemli olan insanlık ama yukardaki yorumda bir abaza kıllı ve kokuyor diyor eminim kendi sümüğünü yiyien haftada bir banyo yapan çoraplarını köşe bucak saklayan insanlardır beynini anne karnında unutmuş yaa :)
30 YorumlaO kadar sacma sapan bir soru ki anlatamam yani.. Kürt olunca ne değişiyor her ırkıntan guzel kızlar olabilir. Ciddi dusunmeside senin irkinla degil karakterinle sekillenir..
70 Yorumla
+1 yılBen ayrım yapmam ayrım yapanı da sevmem
Aptallara göre insanlar; ırk, cinsiyet, milliyet, yaş, statü, renk, din ve dil başta olmak üzere 8’den fazla kategoriye ayrılırlar.32 Yorumla- +1 yıl
Ne alakka nerden getirdin şimdi bu konuyu buraya
+1 yılYorumlara bakıyorum da Türkler sanki bulunmaz Hint kumaşı gidip böcek yiyen Çinlilerle Hristiyanlarla çok farklı kültürlere sahip olan bayanlarla evleniyorsunuz veya sevgili oluyorsunuz aile bağımız güçlü olduğu için bir kaç adetimiz farklı olduğu için yanından geçmem diyorsunuz ben burada cidden ırkçılık görüyorum yazık kafanıza
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kız tanıyordum ama kürt olduğunu bilmiyordum ama güzel kızdı. O gözle bakmıyordum tabiki arkadaşımdı. Sonra öğrendim kürt olduğunu yine sorun olmadı. Ama en son eylemlere falan katıldığını öğrendim işte o zaman gözümde bitti. Çünkü benim için kürt falan fark etmez bana tek fark eden insanlara karşı olan tutumudur bir insanın.
00 YorumlaKürt kızları hakkında, standart Türk kızı gibi düşünürüm. Etnik kökeni beni pek bağlamıyor insanlarında.
20 Yorumlaben kürdüm ayrım yapanlara kulan asmıyorum ama ılk ayrımı sen yapmısın zatenn bıde genelleme kurt kızları guzelmı dıye her ırkın yuzeysel olarak vardır guzelı cırkını kurtsun dıye cırkın mı olcann
34 Yorumla- +1 yıl
ayrım yapan var mı çevrende
- +1 yıl
ne gibi mesela kardeş
Gündem konusunda 929 cevap paylaştı. Kizini falan bilemicem de kurtleri sevmem, mayalari bozuk bir irk.
41 Yorumla- +1 yıl
Cidden yazık... Genelleme yapmak çok saçma. Sen PKK'lıları Kürt falan sanıyorsundur kesin. Ulan PKK'lıların çoğu Ermeni asıllıdır tehcir kanunundan dolayı kimliklerini gizleyip kendilerini Kürt olarak tanıtırlar. Azıcık bilgilenin.
Hdpli degilsen adam yerine koyabilirim aksi haldeysen muhattap bile olmam benim icin insan insandir yeterki vatan haini olmasin..
51 Yorumla- 1 yıl
Tamam
- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılFiziken çok aşırı seksiler..
Fakat, beyinlerini sök komple çöpe at.31 Yorumla- 1 yıl
Neden
Hic haz etmem nefret ederim kurtlerden benim vatanima ihanet edene ben saygi duyamam bir omur boyu soz veremem
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE86 Yorumla- +1 yıl
Eksileyen serefliler bir şey batıyor sanırım
- +1 yıl
Boş beyin boş yorum. Sanki her Kürt vatan hainiymiş gibi davranmanız yok mu... Ulan Kürtlere vatansız diyen siz, hem vatansız deyip vatan haini ilan eden yine siz. Nasıl bir çelişkidir bu? Ayrıca ne kuyruk acısından bahsediyorsun sen zihniyetsiz? Eksiliyenlerin hepsi Kürt falan mı sandın? İnsan seven bir hümanist de ekşi atabilir. Adı üstünde ne mutlu Türküm DİYENE. Bu sözü başka yerinden anlıyorsunuz. Üniversitede okuyan bir Kürt'ün ne suçu vardır lan? Türkleri de gördük hainliğini. Hani şu darbeci Türkler vatan haini Türkler. Bu olaydan dolayı sana sen vatan hainisin demeleri ne kadar mantıklı? Ayrıca sen kadar cahilini ilk defa görüyor değilim. Çok gördüm. Harbi yazık. Çok cahilsin. Pkk'lıların çoğu Ermeni asıllıdır. Ermeniler tehcir kanunundan dolayı kimliklerini gizleyip kendilerini Kürt olarak tanıtırlar. Hadi onu geçtim milleti için canını veren Kürtlerle sorunun ne? Hiç mi haber izlemedin yahu? O kadar Kürt askerler şehit oluyor. Türkiye Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle güzel. Ayrımcılık yapan karleştir. Bu ırklar Türkiye'nin ırkı. Etnik köken bunlar etnik köken. Yani Türkler. Başka diyardanmış gibi davranmayı kesin. Yahu hiç mi empati kurmazsınız. Sizin bu yaptığınızı yurtdışındakiler Türkiye'ye yapmıyor. Hoş, yapılsa da iyi yapıyorlar. Hak ediyor senin gibiler. Belki anlarsın ama nafile. Yahu kimse ırkını seçmiyor az insan olun. Ne mutlu insanım diyene!
- +1 yıl
@Silentdeathfactt 👏👏👏👏👏👏👏
- 1 yıl
@Silentdeathfactt konuş Kızım konuş yürü be helal sana
Yaaa işte bu mantık yüzünden bölünüyor yaaa herşeyy !!
30 YorumlaBen iranlı bir Kürdüm gördüğüm Kürtler'in çoğu güzel. Neden ciddi olunmasın? Kürt olduğumu bilmesine rağmen benle ciddi düşünenler oldu sonuçta dil, din, ırk aşkta önemli değil.
30 Yorumla
+1 yılKürt kızları hakkında ne dusunecek misim ki? Kız arkadasim da olabilir, esimde olabilir. Benim icin insanlara zararlı olmasın ve ALLAH'a inansın, iyi bir insan olmaya callissin yeterli.. Boyle bir kürt kızıyla evlenmeyi bile dusunebilirim...
00 Yorumla
+1 yılGüzelliğin kürtlükle ne alakası var sevginin ve ciddiyetin ne alakası var akıllı olun biraz.
50 Yorumla
+1 yılPek anormal olanını çevremde görmedim ama sosyal ağlar üzerinden gördükleriim kadarıyla keş serseri ve kezbanımsı özellik sergileyen modelleri mevcut.
21 Yorumla- 1 yıl
Keş ne demek
Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Senin Kim olduğunu Tahmin Ediyorum :)
Bence Din Birse Irk farketmez Ama Kürt olarak Pek terciğim Değildir.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkürt kızı = kıllı esmer azgın genel olarak bakımsız kilolu kürt bir kızla çıktım çok yapışık tı sıkıldım bıraktım
32 Yorumla- +1 yıl
Puhahaaahh at yalanı s*keyim inananı. Hepsi esmer değil ya sarışın mavi gözlü Kürtler de var. Ne cahilsin. Yazık kafana.
- 1 yıl
Türkü kürtü yok bunun laçka insan zaten sevilmez
Seven ınsan ıcın sorun olmaz burada asıl nokta aılelerde sıkıntı yaşanması.
10 YorumlaKürt kızlarının çoğu İranlı gibi esmer çok güzelde iyice enzim favorim sarışın mavi gözlü kiz
10 Yorumla
+1 yılbenim için kürt kızının laz kızından çerkez kızından türk kızından arap kızından rus kızından latin kızından farkı yok.
en sıkı kankam bir kürt kızı34 Yorumla- +1 yıl
@adadajjj haksızmıyım:)
- +1 yıl
Ayrıca Genellemeye sonuna kadar karşıyım
Kürdün iyisi ya da kötüsü olmaz
insanın iyisi kötüsü olur..
ayrıca kim bana belirttiği ırkının saf olduğunu iddaa edebilir ki
Not: Türk Olarak yazıyorum.. - 1 yıl
Güzel düşünüyorsun
Ne din, ne "ırk", ne mezhep ne de başka bir şey önemli. Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye. Başka da kıstasım olmaz
10 Yorumla
+1 yılbn olmam şahsen oldum olası sevemedm sizleri ama bu ùlke de türk kimlıgyle gurur duyan kürtler de vardr illaki..
40 YorumlaCok kıllı olurlar genelde namuslu ayagına her türlü haltı yerler evlenen kadar ters ilişki daha yaygındr
30 Yorumlaher ırkın çirkinide var güzelide var bızım kızlarda iyidir iyi:d
10 Yorumlaçok iyiymiş, üst katta böyle azılı bir heval'in varlığı, yalnızca kürtçe şarkılar dinleyerek vatanın bölünme ihtimalını ortaya çıkarması şahaneymiş. ihtimalde imkansızlıklar ;)
01 Yorumla- 1 yıl
Çok saçmalamışsın
Evlenince evi. molotofla yakmayacagini bilirsem neden olmasın :)
10 YorumlaKürt olduğunu düşünüyorum ne düşüncem. Siz Türk kızı hakkinda ne düşünüyorsunuz? Soruya bak ya
20 YorumlaNeden Düsünmesinler Seven Biri Her Türlü Ciddi Düsünür Boyle Sıkıntıları Kafana Takma Hevale Heja :)
20 Yorumlaİnsanlar arasında; din, dil, ırk ayrımı yapmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılPkk li olmadigi surece kimsenin sorun yapacagini sanmam.
00 YorumlaBöyle bir soru sormak yerine neden nasılım katagorisinde sormadın fotonu koyup kürt kızları adı altında sorman neyse soru senin saygı duyulur:/
00 YorumlaGündem konusunda 2b cevap paylaştı. Eskiden vardı kürt sevgilim doğum günümde molotof hediye etmişti :(
41 Yorumla- 1 yıl
Komikmisin sen (!)
herşeyden önce sevdiğini sağlam severler. görüş olarak değilde. doğu anadolu insanının 'SADECE KADINI' candır :D
00 YorumlaSen kürtsündür ben türküm. O alevidir bu sünni dir. Hepimiz insan değilmiyiz? Bir şey düşünmeye gerek varmı?
10 Yorumla
+1 yılIrkla hiç alakası yok, ben düşünebilirdim mesela benim tipim olsun yeter ırkı önemli değil
10 YorumlaKürt kızları da güzeldir. Aram iyidir kürtlerle de.
10 Yorumla
+1 yılSarisin, beyaz tenli hatun sevdigimden dolayi esmer kara kuru kürt kizlarini itici bulurum ben.
14 Yorumla- +1 yıl
Asıl Kürtler Sarışın ve renkli gözlüdür :)
- +1 yıl
Yav he he @Helininkankası
- +1 yıl
bir Kürt olarak söylüyorum -,-
- +1 yıl
Evet gerçekten asıl Kürtler sarışın renkli gözlüdür. Bu Sümerli metinlerde yazar. Ne cahilsiniz ne kuyruk acısı böyle haha :D
Kürt olması hiç bir şeyi değiştirmez.
Önemli olan kalbinde Türk Bayrağı olması.20 YorumlaGündem konusunda 2,4b cevap paylaştı. Benden uzak dursunlar.
Ben mukemmel kadin istemiyorum31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılacıkcası bir kürt kızının türkle evlenmesini istemem çünkü onlar kürt olduğumu öğrenince genelde bir hayalkırıklığı oluyo bir aşağılama bizim kızlarda onlara öyle baksın o zman
10 Yorumla
+1 yılherkesin güzeli çirkini iyisi kötüsü vardır türk kürt laz farketmez
20 Yorumla
+1 yılNiye düşünmesinler sevdikten sonra sıkıntı olmaz ırkı.
30 Yorumla
+1 yıldünde bir yerde yazdım kürt kızlarına sempatim var diye bence hem güzeller hemde harbiler tamda sevgili olurlar bence:)
00 YorumlaKürt türk fark etmez hepimiz insanız sonuçta güzel sen kimse senin ne olduğuna bakmaz aşık oluverir :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPKK sempatizanı değilse , karakteri iyiyse sıkıntı yok
50 Yorumla
+1 yılkeşke böyle bir soru sormasaydın.. ama sen de haklısın, o kadar çok ayrımcılık yapılıyor ki bu ülkede..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben türküm zaten kürt kızı ile ileriye dönük ilişki yaşıyoruz sorun yok
10 Yorumlavatan hayini olmadiktan sonra ve bir Turk kizi kadar kapasitelise neden olmasin hem ayri bir keyiftir :P
00 Yorumla
+1 yılkürt kzıyla ciddi düşünürümde istediğim gibi olması lazım aileside dahil
eşlerine sadık hamarat saygılılar00 YorumlaKürt Türk kardeştir klasiğini demek istiyorum.. Bir yanım kürt akrabalardan oluşuyor ve mutluyum bu durumdan
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkız sorun değil de ailesi akrabasıyla da evleniyorsun bir anlamda asla istemezdim bu nedenle
30 Yorumla- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için bir ayrımı yok ha kürt kızı ha türk kızı ama pkk yandasiysa is degisir!
00 Yorumla Müslüman olsun
Kendimce begeneyim.. ırkı önemli degil11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsülalesinden dolayı pek ciddi düşünmem... genellikle sülale halinde yaşıyorlar.. o da akaraba sevmediğim için...
10 Yorumla
+1 yılKürt olur ama bana milliyetçilik yaparsa ayrı olur.
01 Yorumla- 1 yıl
Herkes kendi milliyetini benimser
- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım