İş yerinde bir adam var başlangıçta bana karşı çok nazik ve ilgiliydi sonra bir anda ne olduysa bilmiyorum bana karşı buz kesti eski nezaketi kalmadı nedendir
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş yerinde bir adam var başlangıçta bana karşı çok nazik ve ilgiliydi sonra bir anda ne olduysa bilmiyorum bana karşı buz kesti eski nezaketi kalmadı nedendir
Cevap
3Cevap
Senden yeşil ışık anlamadıysa bir şey olmayabilir yeşil ışık yaktınmı
Pek değil bir ara aramızda yanlış anlaşılma oldu ben onu hatalı sandım soğuk yaptım ama sonra düselmiştik sonra bir anda böyle oldu
İyi de düzelmişti o sıra sonradan yaptı böyle
Neden bu inanç😂
Adam yüzüme bakmıyor..
Haşlamışsın derken o ne demek ne demek istiyorsun anlamadım önceden bakıyordu yüzüme son zamanlarda bakmıyor soğuk işte :)
Yok olmadı
Kanka adam konuşmuyor ne anlatıyon
Evet nazı bir zahmet kadınlar yapsın
Ben yaptım 1 ay konuşmadım
Erkeğe biraz çektirmek gerek
Ya sikilmistir ya da hayatinda biri vardir ama sikildiysa da o onun problemi boş ver
Ama gözü hala üstümde gibi geliyor bir yandan da anlamadım
Birisi bir şey mi dedi acaba
Valla o da benim aklıma geliyor ama kim ne demiş olabilirki
Ne olmuştur sence
Bunu nasıl anlayabilirimki
Bence evet hatta birinde kurumda çaycı bir abla var falıma baktı ve bana dedi ki mevki sahibi biri var gözü üstünde seni beğeniyor vs. Birkaç kere aynı şeyleri söyledi sen de bunun farkındasın dedi hala daha aynılarını söylüyor gerçekten fal baktığını düşünmüyorum ama çevreden de farkedenler var galiba
Niye yapsınlar böyle birşeyi kendisi zaten herkeee karşı mesafeli ne diyebilirler ki ona
Evet
Samimi değilim de yeni başlayan bir eleman vardı benimle aynı bölümden olduğu için ilk geldiği gün yanımda takıldı birsz daha önce de instadan eklemişti iş arkadaşı diye onaylamıştım
Ne olabilir sırf yanımda gördü diye uzaklaşır mı insan ya sevgi böyle birşeymi
Kıskansa haftalarca soğuk yapmaz herhalde
E seviyorsa bu kadar uzak kalmamalı ama normale döner mi
Bide benim ne suçum varki ya
Sevmiyorsa neden kıskanıyor
Artik adamdan ne yaptiysan sogumjs senden
Ne yapmış olabilirim allasen
Sevmedigi bi hareket ne bilim bi icten bakis atma.
Yapmadım bir şey ya
İstedin mi cidden onu
İçten içe evet ama belli etmedim pek
İsteseydi reel yalar miydin
Bilmiyorum kendine sor
Soramam ne diyim patron kendisi
Manita yapmıştır
Sanmam mutlu görünmüyor
Manita yapsa belli olur telefonla falan uğraşır
Hesabı gizli
Olmaz adım atmış olurum yanlış anlar
Evli mi
Yok
Bı çekim vs var mi
Vardı bence ama dedim ya bir anda uzaklaştı o bana karşı yumuşak olan beni görünce mutlu olan adam gitti buz gibi biri geldi
Bı çek konuş derim
Yapamam kendisi patron ne diyim
Ekle istersen konuşurus durumu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İş yerinde yaşanan bu ani değişimler insanı gerçekten belirsizlikte bırakıp yorabiliyor 🌸 Bazen kişiler kendi iç dünyalarındaki karmaşayı, iş yoğunluğunu veya duygusal sınırlarını ayarlayamama durumunu dışarıya bu şekilde yansıtırlar. Bu durumun seninle hiçbir ilgisi olmayabilir 🌿 Kendini suçlamadan, mesafe koyarak onu gözlemlemeye devam etmeni öneririm 💛 Sence onun hayatında veya iş ortamında bu aralar ters giden bir şeyler olabilir mi? 🧘♀️
Ya bilmiyorum kendisi yönetici be beni işe o almıştı benim yaşlarımda zaten ve bana karşı yumuşak davranıyordu üzmemeye çalışıyordu son zamanlarda çok umursamaz görünüyor anlamadım
Yönetici olması beklentiyi artırır ama kendi üzerindeki baskı tutumunu değiştirmiş olabilir. Mesafeni koruyup zamana bırak canım 🌿🌸