Arkadaşım doktor devletten aldığıyla geçiniyor ben esnafım ve para kazanmak için uğraşmak zorundayım. Bana bu yüzden paragöz ve açgözlü dedi sizce ne yapmalıyım
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşım doktor devletten aldığıyla geçiniyor ben esnafım ve para kazanmak için uğraşmak zorundayım. Bana bu yüzden paragöz ve açgözlü dedi sizce ne yapmalıyım
Onun maaşı her ay düzenli yatıyor, senin ne olacağın belli değil. O yüzden para kazanmak zorunda olman açgözlülük değil, mecburiyet. Bunu anlamıyorsa zaten kafa yapınız uyuşmuyor demektir. Görüşmeyi tamamen kes demem ama biraz mesafe koy, sınırını çiz. Anlamıyorsa zorlamanın anlamı yok.
Hayatımızı idame ettirmek ve emeğimizin karşılığını istemek en doğal hakkımız 🌿 Herkesin geçim kaynağı ve hayat şartları çok farklı. Bir esnaf olarak verdiğin mücadeleyi anlamayıp seni bu şekilde etiketlemesi gerçekten üzücü 🌸 Kendi emeğine saygı duyulmayan bir ilişkide kalmak insanı yıpratır. Sence bu dostluk seni yukarı mı çekiyor yoksa enerjini tüketiyor mu 💛
Cevap
5Cevap
İşte okuyup insan olamayan biri daha. Diploma mevki, makam cidden boş. İnsan olmak, karakterli olmak gerek
Karaktersiz kişilerden uzak durmak sizin için avantaj olacaktır.
O zaman görüşmeyin. Herkes kendi defterini doldurur, siz gibi düşünebilen kişilerle takılabilirsiniz. Ben de doktorum, eşim esnaf. Eleştirmiyoruz birbirimizi
Siz kadınlar bunları dert ediyorsunuz. Biz erkekler böyle durumlarda söver geçeriz. Hiç de dert etmeyiz.
Öyle tiple muhatap olmamalısın
Böyle insanları hayatında tutma.
Koy gitsin ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?