Arkadaşımın nikahına kınasına gitmelimiyim detaya gelinn acillllll?

Şimdi bu kız ilkokul 3. sınıftan beri arkadaşım. 25 yaşındayız. 10-15 dakikalık yürüme mesafesinde oturuyoruz ve buna rağmen yıllar sonra 2023'te buluştuk 2-3 kere. Daha da buluşmadık. Mesajlaştık hep sonra. 2025 yılında da artık naber nasılsın demeden çekildiği fotoğrafları atıp nasıl çıkmışım güzel mi diye bana atıp sormaya başladı (ne selam verio ne halimi soruyor) ve ben de bu duruma sinirlenerek yeter atma daha yazdım tamam dedi. Ve sonrasında daha da hiç konuşmadık, ta ki 2026 Nisan 'da onun profil resminde nişanlandığını görene kadar. Düşündüm acaba hayırlı olsun yazsam mı diye ve en sonunda haziranda yazdım sağ ol canım yazmıyosun hiç dedi dedim sinirlendirmiştin beni olur öyle şeyler dedi nikah oldu mu nasıl tanıştınız falan dedim konuştuk dedi işte Instagram'dan aynı köydeniz daha olmadı nikah falan. Her neyse konuşma bitti daha da konuşmadık yine 🤣🤣🤣 bu hafta bana davetiye atmış kına ve nikaha bekliyorum canım yazmış ne merhaba ne nasılsın hiç bir şey demeden davetiyenin fotosunu atıp bekliyorum canım yazmış. Aaa yazdım ben de o da evet canım yazmış.. Şimdi gitsem miiiii gitmesem miiiii annesini de çok severim ama biliyorum ki kınaya falan gitsem daha da ne konuşuruz ne buluşuruz 🤣🤣🤣🤣🤣 Şimdi napayım bilmiyorum bir yandan kaç yıldır arkadaşım bir yandan da böyle arkadaş mı olur boş ver gitme diye kendimle konuşuyorum. Milletin arkadaşı evlense arkadaşlarıyla buluşur konuşur kahve içip dertleşir bunu mu giysem bunu mu der sorar ne bileyim bu sevgili yaptı iyice uzaklaştı davetiye atınca bile nasılsın selam demeyen bir kız.. Siz olsanız naparsınız bu durumda empatilerinizi bekliyorum
Arkadaşımın nikahına kınasına gitmelimiyim detaya gelinn acillllll?