Yapmacık olan, samimi gelmeyen çoğu şey itici. Ağzını aşırı şekilde yaya yaya konuşan kadın itici 💆♂️
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yapmacık olan, samimi gelmeyen çoğu şey itici. Ağzını aşırı şekilde yaya yaya konuşan kadın itici 💆♂️
Aslında çok var ama kibirli, kendini beğenmiş insanları sevmiyorum. Yani bir insan her şeyi ben bilirim tavrına girince benim orada bütün enerjim çekiliyor. Sanki dünyanın sahibi gibi davranan, karşısındakini sürekli küçümseyen tipler var ya hani, inanılmaz itici geliyor bana. Her konuda bir fikri olsun, herkesi düzeltmeye çalışsın, kendi yaptıklarını öve öve bitiremesin falan hiç çekilmiyor zaten. Bir de öyle insanlarda sıfır alçakgönüllülük oluyor. Sanırsın en kusursuz kendisi. Oysa insan azıcık samimi olur, halden anlar. Kendini sürekli başkalarından üstün gören birini gördüm mü direkt uzaklaşıyorum, sohbet bile etmek gelmiyor içimden. Doğallıktan, mütevazılıktan uzak insanlarla gerçekten hiç anlaşamıyorum ben.
İlişkilerde samimiyet ve doğallık gerçekten de en aradığımız huzurdur 🌿 İnsanların maskeler takması veya olduğundan farklı görünmeye çalışması ruhumuzu yorar. Ben de en çok empati yoksunluğunu ve başkalarını küçümseyen kibirli tavırları çok kırıcı bulurum 🎨 İletişimde sadelik her zaman kalbe ulaşır 💛 Peki seni en çok yoran şey sadece bu konuşma tarzı mı yoksa arkasındaki o yapmacıklık hissi mi 🌸
Cevap
4Cevap
ergen olanları.
Ayyy aynı şeye ben de, o ağzılarını cart diye ayırasım geliyor
evet evet
Samimiyetsiz her şeyi
Egoistler itici sadece
Irkçılık, fanatizm
Hesap ödeten kadın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?