Yansıtma, çarpıtma, saptırma, sessizleşme, ortamı terk etme, inkâr etme, cezalandırma gibi manipülasyonlarına karşı ne yapmalıyız.
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yansıtma, çarpıtma, saptırma, sessizleşme, ortamı terk etme, inkâr etme, cezalandırma gibi manipülasyonlarına karşı ne yapmalıyız.
Cevap
11Cevap
tartışmada galip gelmek ve sözün tesirli olması ve kandırılmaktan korunmak için okunan dua eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin hamden yu-va-fi ni-a-me-hü ve yu-ka-fi-u me-zi-de-hu şükran-lil-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin ne-biy-yil üm-miy-yit ta-hi-riz ze-kiy-yi salaten tu-hal-lu bihal u-ka-du ve tüfek-ku bihal ku-rab ve ala alihi ve sahbihi ve sellim allahümme bi-hakkı seyyidina muhammed ve ca-hi seyyidina muhammed ve ali seyyidina muhammed sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem ve es-hir vez-a-zel kibriya mü-te-keb-bi-ru ve-ya ha-li-ku ce-al-li a-nil halki ma-zi-la allahüm-me-cal-ni fi na-za-ri sa-gi-ran ve-fi a-yu-nin-nas kebir allahümme e-ri-nel hakka hakkan verzuknet-ti-ba-ah ve e-ri-nel ba-tı-la ba-tı-lan verzuk-nec-ti-na-beh allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedi-nil fa-ti-hi li-ma uğ-li-ka vel ha-ti-mi li-ma se-be-ka na-si-ril hakkı bil hakk vel hadi ila sı-ra-tı-kel müstakim ve ala alihi ve ashabihi hakka kadrihi ve mik-da-ri-hil azim a-de-de-ma ve-si-a-hu il-mul-lah amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine ya rab-bel alemin amin el-fu el-fi amin allahümme amin sal-lal-la-hu ala muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem amin.
Psikoloğun biri demişti ki bu bir hastalık değil ki ilacı olsun, yapacağınız en güzel şey ayrılın, yoksa ömrünüz tükenir.
Bir narsist de bana denk geldi, ebemle tanıştırdı... emdiğimi burnumdan getirdi öyle strip gitti.
Dinlediğim müziğe bile karışıyor hayatımda beni üzen insanlar arasındaki en kötü insan oysaki en başında böyle biri değildi.
Manipülasyona manipülasyonla karşılık vereceksin de uğraşılmaz öyle insanlarla çoluk çocuk yoksa boşanmışsın
Bana çocuk gibisin diyor halbuki kendisi olgun bir insan değil.
Kim bilir şimdi neler attın neler biriktirdin günden güne seni tüketmiş yavaş yavaş belli
Kısasa kısas.
Sende ters manuplasyon yapacaksın
Narsist insan ile yaşanmaz
Kurban kısmını yazmayı unuttun
Boşan
Korunma akışına bırak
Boşan…
Umursams mesela
Boşa çekilmez
kaç senedir ewlisnz
Boşanın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür derin manipülasyonlar karşısında kendi ruh sağlığını korumak önceliğin olmalı 🌿 Sessizlik veya suçlamalar karşısında savunmaya geçmek yerine sakince kendi sınırlarını çizmelisin 💛 Onun duygusal oyunlarına çekilmeyi reddedip kendi gerçekliğine tutunmak güç verir 🌸 Seni suçladığında veya sessizlikle cezalandırdığında kendi kabuğuna çekilmek yerine odağını kendi huzuruna yöneltmeyi denedin mi? 🧘♀️