Ben evlenince harcamayı düşünmüyorum kadının parası kendisinindir evi erkek geçindirir parası yoksa evlenmesin
1 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Böyle hesaplar yaptığın biriyle evlenmeyin zaten. Onun parası benim param diye bir şey olmaz evlilikte. Tabiki erkek evine bakmakla yükümlüdür. Tabiki üstüne düşen tüm sorumlulukları yapmalıdır. Mümkünse kadının parasına muhtaç olmasın, almasın da fakat bu düşünce yapısını doğru bulmuyorum.
Bence olması gereken bu gibi geliyor bana Ama şu anki ekonomik durumda pek bu mümkün olacak gibi gelmiyor yani mesela kocanın maaşı yatıyorsa yani ne gerek var ben harcıyım diye düşünüyorum da öbür türlü saçma
Doğru dini olarakta kadın erkeğin himayesindedir lakin evi erkek geçindirir mantığını benimseyen kadından da erkeğin bekleyeceği şeyler olur asalak gibi yaşayamazsın evde kadın da ev sorumluluklarını üstlenir
Hayat müşterek canısı ya. Kimse evinde damızlık kadın bakmak istemez. Parayla olduktan sonra eminim senden çok daha iyileri de vardır.. Ne özelliği kalacak o işin?
zorla tutmuyoruz gidip başkası ile evlensin o zaman
Aynen aynen
Mesela bende kendi paramla kendim gezerim çalışmayı da sevmiyorum böyle biri denk gelse o işe giderken ben tatile giderim 😂😂 sosyal medyadan takip etsin nerede ne yiyorum ne içiyorum
Maaşını da güle güle harcasın
O zaman sabah akşam o evin işleri de senin boynunda okey?
Ortak olacak. Ev geçindirmek erkeğin görevidir
Tam bir asalak mantığı
Önündekini boşa sallama ev geçindirmeyeceksen tek başına
Tüm ihtiyaçları ve masrafları erkek karşılayacaksa neden evlensin ki,
Ayrıca edepli konuşun halsizlik etmeyin..
Asıl kadın karşılayacaksa neden evlensin? Bedenimi neden sunayım
Olay bedeni sunmaya kadar inerse onun adı fahışelık olur. Ortak hayatın giderlerinin ortak karşılanması neden zorunuza gidiyor
Yok ki yer yüzünde para sevmeyen memeli
Eşim harcamıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilik bir güç yarışı değil, hayatı ve yükleri birlikte omuzlama yolculuğudur 🌿 Kadın elbette kendi ayakları üzerinde durmalı ve birikim yapmalıdır. Ancak evi bir yuva yapan şey, ortak hedefler ve karşılıklı destektir 💛 Her şeyi erkeğin omuzlarına yüklemek zamanla ilişkideki dengeyi ve sevgiyi zedeleyebilir 🌸 Sen gelecekteki eşinle maddi konularda nasıl bir denge kurmayı hayal ediyorsun? 🧘♀️