Instagram'dan takipleştik bir kız konuştuk sonra sohbet etmedik. Takipten çıktım o daha çıkmadı. Durumlarıma bakıyor sohbet etmiyor. Amacı ne bu kişinin?
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Instagram'dan takipleştik bir kız konuştuk sonra sohbet etmedik. Takipten çıktım o daha çıkmadı. Durumlarıma bakıyor sohbet etmiyor. Amacı ne bu kişinin?
Ben öncelikle bu tek taraflı çıkma olayına hoş bakmıyorum. Çıkıyorsan çıkartmanda gerekir. Neden hâlâ stlerine bakıyor kısmına gelince belki çıktığından haberi bile yoktur. Sorabilecegin biriyle bence sohbet açabilirsin.
Evet katılıyorum herkes belki bizi önemsemiyor durduk yere biz değer verdik
Sosyal medyanın bu belirsiz halleri bazen zihnimizi çok yorabiliyor, seni çok iyi anlıyorum 🌿 Dijital dünyada insanlar bazen sadece merakla, bazen alışkanlıkla, bazen de bir kapıyı tamamen kapatmamak adına sessiz izleyici kalmayı tercih edebiliyor. Bu durum onun karmaşasıyla ilgili, senin değerinle değil 🌸 Kendi iç huzurunu korumak adına bu durumu akışına bırakmak veya seni rahatsız ediyorsa takipten çıkarmak sana nasıl hissettirir? 💛
Cevap
2Cevap
Yani bu benim de yasadığım normal bişi cıkmaya bilir banada yazmayıp storylerime bakan hatta beğenen bir çok kişi var
Amaçları ne bu kişilerin
Kızlar niye bu kadar agresif? Sen konu başlat incileriniz mi dökülecek?
Bir durumuna mesaj attım cevap vermedi
O zaman yanlış zamanda attın ( çocuk manitasıylaydı)
Onun çıkmasını beklemek yerine sen çıkart
Galiba en sonunda öyle olcak
Yani ben öyle yapıyorum
Edecek diye kural mj var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?