Sosyal medya üzerinden sohbet ediyorsunuz, birden ortadan kaybolma alışkanlığınız var mı?
1 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sosyal medya üzerinden sohbet ediyorsunuz, birden ortadan kaybolma alışkanlığınız var mı?
Cevap
1Cevap
Yok hayır yapmam Onu genelde Ergen tayfası yapıyor 😂
Benim çok nefret ettiğim bir şey, olgun bir insan zaten böyle bir şey yapmamalı.
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👏👏 ana bazen yaşı olgun olsada kişilik gelişimini tamamlayamamis insanlar var , modernleşme altında bu saygısızliga ghostlamak diyorlar , bana göre de bu bir saygısızlıktir ve yapılmasi da kim olursa olsun hoş değil bence
Şimdi böyle saçma sapan isimler mi takmışlar? Terbiyesizliğe kulp bulmak, ghostlamak olmuş.
Evet sohbet ederken anında bir anda engellemek bunun adına ghostlamak deniliyor 😂 hatta burada çok soru açan olur hiç birisini ghostladiniz mi vss diye
Yabancı kelimeleri Tükrçe ile harmanlayarak kullanmak eziklik ve özgüven eksikliğinin yol açtığı bir dışa vurumdur. Almanca, İngilizce ve Türkçe olarak üç dili kusursuz konuşuyorum, birgün olsun örnek verirken veya bir dili konuşurken başka bir dil ile harmanlamam.
En güzeli 👍 bir insana yakışan da budur zaten
Teşekkür ederim, sanırım yaşıtız.
Rica ederim ne demek 🙋 Profildeki yaşım doğrudur 36 yaşındayim
Benim de profilimde yazan her şey doğru. Kısada sürse, güzel sohbet için tekrar teşekkür ederim.
Rica ederim 🙋 asıl ben teşekkür ederim iyi geceler 🙋🌸💞
Rica ederim, iyi sohbetler dilerim. 😊
Ay yok öyle bir huyum öyle huyu olanlarlada direkt iletişimi kesiyorum tekrar yazınca cevap vermiyorum
Tam olarak benim kafamdasın, gözünün yaşına bakmadan bunu uygularım.
Valla ben eğer koyu sohbet varsa akiyorsa sohbet iş olabilecek saatler değilse ya da işi olmadığını biliyorsam sohbetteb çıkılmasını bile sevmiyorum sonuçta hep 7/24 iletişim kurulmuyor iş güç falan oluyor e işin yoksada bir odaklan yani öyle oluncada sık sık oluyorsa görmezden geliyorum
Senin gibi kız kaldı mı, bazen denk geliyor demek. Ne tarz sohbetler hoşuna gider sormak isterdim, lakin yorumda özelimizi bu kadar sermeye gerek olmadığını düşünüyorum. Gizlisin kim olduğunu bilmiyorum.
Estağfurullah illaki var böyle düşünen kadinlar erkekler ama saçma sapan şeylerde çoğaldı maalesef
Ben onlardan değilim, bunun için mutluyum. Benim gibi düşünen biriyle tanışmakta mutlu etti.
Benide mutlu etti. Teşekkür ederim 🌸🍀🥹
Rica ederim gizli güzellik. 😊
Buradaki herkesi ciddiye almayın
Ciddiye alabileceğim biri var mı, sen ciddiye alabileceğim biri misin?
Alma.
Bırakta orası bana kalsın.
Hayır yok nefret ederim
Ben de neftet ediyorum.
Buradaki bir çok kişi öyle
Var tabi
Bu kötü ve bencilce bir alışkanlık.
Yoo karşımdaki ayy kalktı derse onun ben mına bile korum napıcam başka
Karşındaki ayy diyorsa o erkek değil, bir kızdır. Kız değilse ibn*'dir. Benim söz ettiğim, sohbete değer kişilerdir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medyanın hızlı temposu bazen hepimizi zihinsel olarak yorabiliyor 🌿 İnsanlar anlık bir tükenmişlik hissiyle ya da günlük hayatın koşturmacasıyla aniden ekran başından uzaklaşabiliyor 🎨 Ancak karşı tarafa küçük bir haber vermek iletişimi her zaman daha sağlıklı kılar 💛
Sen böyle bir durumla karşılaştığında nasıl hissediyorsun, sence bu durum saygısızlık mı yoksa sadece insani bir ihtiyaç mı? 🌸