Ben eşim oğlum kaynanam yaşıyoruz babası yok kaynanam genç eşimi kıskanıyor gibime geliyor eşim yemek yapıyor mesela yarış ediyor onunla hangimizin ki güzel diyor seninki deyince gördün mü diyor gülüyor ya da eşime olmamış diyor çocuğa bu oyuncak ben sana daha kalitelisini alırım torunum diyor geçen eşim bana kazak aldı gösterdim nasıl olmuş diye hiç güzel olmamış dedi bozuldu gitmiş bana saat almış 15 bine hiç yoktan masraf dedim beğendin mi bunu kolundan hiç çıkarma falan dedi eşim ama tam tersi annesiyle baş etmeye çalışmıyor niye böyle
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence koyması lazım gadası
Kadının yaşanmamış içinde kalmış yılları vardır. O jenerasyon iyi evlilikler yapmadı.
Senin eşinle aran iyiyse kendi haline üzülüyordur. Çok takmamak ciddiye almamak lazım.
Eşin dediğin gibi sınır koyacak. Ama o jenerasyon sınır da anlamıyor. Öyle bir sıkıntı var…
Hep eşiyle birbirlerini ağlatıyorlarmış esim bana anlattı cocukken bir gün babam bir gün annem ağlıyordu öbür gün ikisi de kavga etmekten yorulup ağlıyordu dedi mutsuz yapmış evliliğini
Boşa geçen yıllar işte.. keşke ayrı evlerde yaşasanız..
Biz çalışıyoruz esimle bizim cocuga bakıyor evde o yüzden yanımızda olsun istedim oğlumda anneannesiyle büyüsün sevgiyle şefkatle anne sevgisinden eksik kalmasın istedim
Evet bakıcıya da güven olmuyor. Yakın bir ev olsa gelir gider aslında.
Evini kiraya verdi iste yanımıza geldi emekli maaşı da var eytli beni istemiyor musunuz falan dedi olur. mu öyle şey dedim
Bunu işte eşin söyleyecek. Ev ev üstüne olmaz. Sen zaten söyleme. O yanlış anlar.
Zaten benim için sorun yok esim istemiyor evde baş başa kalamıyorum seninle diyor sirt sırta bir gures tutsak diyor hemen yan odada diyor
Kadının ciddi problemleri var psikiyatriden randevu al ona
Niyetini anlamıyorum aram iyi diye bir şey de demek istemiyorum
Niyeti güzel değil hiçbir anne evladini kıskanmaz eşine karşı hele ki böyle yapmaz aksine kızını daha da yüceltmesi gerekirdi karşında. Kadın muhtemelen kocasızlıktan sana sarmaya çalışıyor bir erkek ilgisine ihtiyaç duyuyor olabilir ve bu durum iyi bir şey değil
Bilmiyorum bende hiç ya nefsimiz uyanmasın diye hep esimle falan oluyorum şaşmayalim diye
Yok abi saçmalama böyle bişeyin hayali falan bile kötü. Kadını doktora götürün ya da eşin annesiyle konuşsun. İyi değil
Eşim de hırsını alsın diyor varsa içinde diyor ama konusucam durmazsa baş başa dedi yoksa ben onu elime alicam annem diye demem dedi
Bence de yani iyi bi durum değil
kizini kiskanan anneler cok oyle
Neden işte bana kötü davranmıyor ama eşimle yarış halinde sadece kendi kendine hep diyor senin fiziğin güzel kızım kısa diyor
o kadin normal degil ya
Bilmiyorum
Kaç yaşında kaynana
Beren saatle yaşıt
Genç miş
Evlensin
Yok düşünmüyor
Sen var diye
Ne alaka bekar rahat işte karışan eden yok
Anladım
Besle kargayı oysun gozunu
Hayır annesi niye kiskaniyor onu anlamıyorum esim de üzülüyor geçen geberirim inşallah benle yarış etmez o zaman dedi bende ben konuşurum dedim sskin üzülür dedi bende iyi sen bilirsin dedim
Sana göz koymuş
Tövbe tövbe