Arkadaşlar merhaba, babamla yalnızken bile yanımda sürekli değişik küfürler ediyor, bana etmiyor ama rastgele ediyor. Bunu eskiden yapmazdı
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Sinirlenmiştir bişeye. Ülkemizin jeopolitik konumu küfürsüz yaşama uygun değil ne yazıkki. Akşam enflasyon ekonomi haberlerini görünce bende methiyeler düzüyorum hayata, kadere ekonomiye.🤣
Kanka o öyle yapmıyor yanımda bir eşya ya bile küfür ediyor bide devamını getiriyo yüzüme bakıyor ben oralı olmuyorum yeni yapmaya başladı bunu
Annene bi söyle. ya da oha baba ya kızon var yanında kızın de kalk odana git. Belki de test ediyodur seni tepki vercek mi vermicekmi bunları duymaya alışmış mı alışmamış mı diye. Zarf atıyor olabilir dediğimi yap hoşuna gidecektir böyle tepki koyman
Annem yok yanımda babamla yaşıyorum gitti ben küçükken
🥺🥹
Çok şahit oldum kötü bir durum birde babasına küfür edebleri gördüm daha iğrenç
Yaşlanınca oluyor öyle şeyler. Ya da fark etmediğiniz psikolojik bir rahatsızlığı oluştu.
Kendi yaşlı değil 40 yaşında
Yaa normal değil o zaman. Neden küfür ediyor biriyle konuşurken mi yoksa sen odada varken sebepsiz yere mi?
Yanımdayken rastgele ediyor yüzüme bakıyor bide ben oralı olmuyorum yeni çıkardı bu huyu
Ya babanı tanımam ama bu iğrenç ve korkunç bir durum. Zon zamanlarda çoğu insanın iğrenç eğilimleri türedi maalesef. Çok çirkin ama gerçek haberler görüyoruz. Bence babanla başbaşa kalma evde veya odada, bir şey yapacağı için değil ama bu devirde babana bile güvenneyeceksin. Farklı küfürler edip gözlerinin içine bakmak ne demek yaaa. Kaç yaşındasın sen?
19 yaşımdayım
Bide annem yok babamla yaşıyorum ezelden beri
Canım ya bir de babanla tek yaşıyorsun kardeşin abin ablan yok mu?
Ama sakın hafife alma bu durumu, önce yanında ayıp konuşur gözlerine bakar, sonra yanında ayıp şeyler izler, sonra Allah korusun senden birşeyler talep eder. Babamız bile olsa arada çizgi olmalı diye düşünüyorum.
Abim var ama o çalışıyor gündüzleri evde yok babam da gece çalışıyor gündüz evde duruyor bende gündüz evdeyim ama hayatımda ki sorunları anlatabileceğim yakın gördüğüm kimsem yok kısacası bir erkek Bir kızın sorunundan ne kadar anlayabilir ki sonuçta
Evet tabi öyle orası. Babanın şaka adı altında temas veya farklı bir bakışi falan oluyor mu seni Rahatsız eden?
Temas yapmadı hiç ama ettiği küfürler canımı sıktı sence ona rahatsız olduğumu söyylim mi
Söyle tabi de ki Baba utanıyorum yapma de. Eğer dinlemezse abinle konuş anlat derdini o seni anlar eğer baban gibi ağzı bozuk değil ise
Öyle yapcam bakalım teşekkür edeim kanka
Rica ederim çok takma kafaya, kendine de dikkat et ama💗
Benimki bana ediyor sen düşün ağıza alınmayacak küfürler hemde
Ayıdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili kızım, babanın bu davranışı seninle kurduğu yakınlıktan kaynaklı bir rahatlama hissi olabilir 🌿 Bazen ebeveynler çocukları büyüdükçe onları arkadaşı gibi görüp filtrelerini kaldırabilirler. Yine de bu durum seni rahatsız ediyorsa, bunu hissettiğini uygun bir dille ona söylemelisin. Belki de bu alışkanlığının seni üzdüğünün hiç farkında değildir 🌸 Babana bu durumun seni rahatsız ettiğini daha önce hiç hissettirdin mi? 💛