Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Aile & Toplum konusunda 152,4b cevap paylaştı.
u 6 sahiç bir şehire.
00 Yorumla İtalya, rezervasyonunu yaptırdım sadece İtalyadan davetiye bekliyorum kısmet...
Le stanze riservate sono n.1 doppia uso singola Comfort, con trattamento di pernottamento e
prima colazione, per l’ospite:
• Mr. XXXXXRingraziando per la prenotazione effettuata, restiamo a disposizione e porgiamo
Distinti saluti00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bi insan bi şehre ait değildir olamaz
Hayat oyununun kuralıdır bu
Kartlar dağılır ve hangi şehir yaşama uygunsa sevdiklerinle birlikte oraya gidersin03 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
27 dkİzmir ... doğduğum, büyüdüğüm, okuduğum, evlenip yuva kurduğum çoluk çocuğa karıştığım ve çocuklarımı büyüttüğüm şehir...
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
13 saBen kendimin hiçbir yere sığdıramıyorum nerde değilse orayı özlüyorum
03 Yorumla- 13 sa
Yanii bilmiyorum bu sıkıcı bir hal almaya başladı
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Giresun’a ait hissediyorum; memleket ayrı, çayın yanında gelen dertler ayrı. 😄
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 saDeniz olan bir şehirde yaşamak isterdim Ankara da yaşıyorum maalesef
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Deniz olan bir şehire ait hissediyorum valla 🫠🫠
00 YorumlaYaşadığım yere. Olmadı Antalyaya İzmire çanakkaleye de giderim ⚡
00 Yorumla
12 saMuş’a ait hissediyorum anlık
17 Yorumla- 12 sa
Anadolu’ya geldim. Sağolun
- 12 sa
Allah korusun
- 12 sa
Haklısın aristokrat aile çocukları var genelde engin ve kültğrel bilgileri ile bize ışık olan insan ve fenomenler olmasa sitede durulmaz sjheheheheheh
Aile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı. bursa çocuğuyum heeryerdeeeeeeee
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)13 saBi bilsem. Sanırım ben dünyaya ait değilim.
125 Yorumla
Cevap sahibi13 saAyın karanlık yüzü olur. Dünyayı gitmeyeceksem.
Cevap sahibi13 saİçki kullanmıyorum. Ama oraya gidersem istisna yaparız.
Cevap sahibi13 saBu civan bu civarda fazla tozmaz.
Cevap sahibi13 saŞarkı sözü, a aaaa anlarsınız sanmıştım. Muhabbetin şerbeti olacaktı anlasaydınız. Yerine cuk oturmuştu oysa ki 😅
Cevap sahibi13 saAnladım. Ben dünyada marsta yaşıyorum zaten. "Kapadokya" biz şehir olarak bu dünyadan değiliz gibi bişey.
Cevap sahibi13 saBen çok bindim de şu an çok pahalı. Memlekette Türk olmak mesele oldu, biliyorsunuz. İkinci değil artık üçüncü insan sınıfına dahiliz. Kendi öz yurdumuzda biziz garip. Yakında kovarlar da bizi bu kafayla gidersek.
Cevap sahibi12 saMesele şu ki;bizim gidecek yerimiz yok. Bence vatana sahip çıkmak, ilk seçimde bu anlayışın ipini çekmek daha kolay. İhanet yasasına tam kadro hayır diyenlere, vuracağım mührü mesela.
Cevap sahibi12 saYok aga o işleri bize siyasiler yapıyor zaten. Tera yatırıma dokundular. Nasıl iplikleri pazara çıktı, Fatma Betül Kaya'nın ipliğini pazara seren, tera yatırım. Çok uğraşmayın sizin pisliklerinizi saçarım ortalığa diye göz dağı verdi. Milletin parasıyla, ülkenin borsasından akıl almaz paralar vurmuş eşi, kendi akrabaları. Sen bende, düşünüp duralım. Acaba ttden kim vuruyor, onlar olmasın.
Cevap sahibi12 saBu yüzden 5 seneden fazla tutmayacaksın. Gel gör ki o kitle var mı? Tabi ki, hayır.
Cevap sahibi12 saHer kuruma kendi adamı yerleşene kadar, iktidarda tutarsan. Yasada değişir. Daha dur, bu seçimde de göndermezsek. Kürt özerk bölgesi, çıkacak başımıza. Sanki o toprakları Kürtlere bırakacaklar da. Aynı olay işte böl, parçala, yönet. İsrail'e zemin hazırlıyor tapındıkları şahıs. Adını anmayayım, gece gece canım sıkılmasın. Neyse muhabbet nerelere geldi. Köprüden önceki son çıkış, inşallah çıkmayı seçersiniz. Ne diyelim, hayırlı geceler. Ben uyur. 😴
Cevap sahibi12 saValla bende eş, çocuk yok olan düşünsün. Üryan geldim, üryan giderim. Ama bu anlayış, yanlış. Gelecek nesiller için hiç tekin bir ortam olmayacak.
Cevap sahibi12 saDeğişir aslında, kitle ümit vermiyor. Memleket topyekûn işgal edilmişken kurtulmuş. Ama sağlam duran insanlar varmış. Bu insan kalitesiyle zor. Ben kendi babamın gözünü açamadım ki daha millete ne diyeyim. Herkeste bir laf o gelse ne olacak. Getirde bi aksiyon al en azından. Denemeden bilemezsin. Ayakkabıyı ayağına giymeden, bu rahat değildir. Demekten farkı yok. Bizim millet garip bir sarhoşluk, serkeşlik içinde. Uyandıramıyoruz.
Gizli Üye(36-45)13 saHiçbir şehir bana göre değil aslında
043 Yorumla
Cevap sahibi13 saYok marslıyım
Cevap sahibi13 saKuzu kulağı ne alaka?
Cevap sahibi13 saTamam kuzukulağını yollıyım sana
Cevap sahibi13 saKastamonudayım
Cevap sahibi13 saBilmiyorum
Cevap sahibi12 saKastamonuluyum demedim, kastamonudayım dedim. Ayrıca kastamonulu olsam bile herşeyi bilmek zorunda değilim.
Cevap sahibi12 saSenin bahsettiğin shrek türkçe versiyonu sadece ses montajı.
Cevap sahibi12 sakardeşim sana sormak lazım sen dedin 😃
Cevap sahibi12 saŞivesi kastamonu olabilir ama kastamonuda çekilmedi.
Cevap sahibi12 saAq ben demesem sen beni g*öt etmişsin gibi bi hava oluşacaktı
Cevap sahibi12 saYok ben heryerde farklı olmayı amaçlayan biriyim KS de bile
Cevap sahibi12 saOluyor. Farklı olursan kıxlar bile hayran olabilir sana 🙂
Cevap sahibi12 sa*kızlar
Cevap sahibi12 saAq bi benim peşimden koşmuyolar. Şunun sırrını anlat da benim de peşimden koşsunlar
Cevap sahibi12 saKız görmüyorumki
Cevap sahibi12 saAslen samsunluyum ama İstanbul'da yaşıyorum. şu an kastamonuya çalışmaya geldim geri dönücem. Ama İstanbul'da çevrem yok. Yalnızım.
Cevap sahibi12 saVezirköprü
Cevap sahibi12 saYok tanımam kimmiş onlar
Cevap sahibi12 saNerde soruyor burdamı
Cevap sahibi12 saHay ben senin azıcık ciddi ol la 😃
Cevap sahibi12 saSen nerden kız buluyorsun hangi ortamlara giriyorsun nerde yaşıyorsun? Bunları da cevaplarsan memnun olurum. Tabi yalan değilse. 😃
Cevap sahibi12 saNeyse iyi geceler sana
Gizli Üye(18-24)23 dkdeniz olan bir şehir kesinlikle
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u 13 saKonya.
17 Yorumla- 13 sa
Konya sandığınız gibi yobaz değil bro. Konya'yı iyi tanırsan kendini geliştiren, aktivite içinde olan insanları görebilirsin. Şehir olarak güzel. Gittikçe elitleşen.
- 13 sa
Meram mesela.
- 13 sa
Yok 😹.
Muşş
01 YorumlaNerede yakisikli varsa oraya
03 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 505 cevap paylaştı.
13 salondra
09 Yorumla- 13 sa
bilmiyorum ki ben allahin tekirdaglisiyim oyle bi anda gorunce farklı olsun istemistim
- 13 sa
hislerimiz karsilikli abim gelince burdan ulasman yeter
- 13 sa
aramızda kalsın meshur diyorlar da ben bi turlu begenemedim
- 13 sa
yaparlar bunlar beklerim
Lizbon
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı.
13 saTrabzon canim
01 Yorumla
13 saCanım Ankaram
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 736 cevap paylaştı. Bursa🥹
03 Yorumla
Gizli Üye(25-29)13 saMuğla
21 Yorumla
8 dkmuğla ya da lisbon
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. İstanbul a
00 Yorumla
13 saAydııınnn
54 Yorumla- 13 sa
O Muğla için bir söz
Nerden biliyorsun dersen orada yaşıyorum 😃 - 8 sa
Yok 😃
13 saElazığ 😬
111 Yorumla- 13 sa
O ne ki, bizim aşiret çok kalabalık
- 13 sa
E tabii, sıkıntılıyız biraz
- 13 sa
Geçen görücü geldi babam 30 büyükbaş, 70 gram altın, 3 milyon da nakit istedi. Sadece başlık.
- 13 sa
Beni verecekler daha ne olsun, yapmayın etmeyin benim değerim parayla asssla ölçülemez evlenmem ben bu adamla dedim hasım olduk onlarda sıkıntılı aşiret
- 13 sa
Elazığ’dan 4 kamyon adam çıktılar yola geliyorlar haberin olsun
12 saMünih.
09 Yorumla- 12 sa
Yok ya. Doğru düzgün döner bile yok. Tavuk satıyorlar hep. Döner denilen şeyin kırmızi etten yapıldığı unutuldu.
- 12 sa
🤣 evet. Kısım kısım kıskanıyor 🤣🤣🤣 hükümet özellikle kıskanıyor Türkiye'yi. Keşke bizim insanlarımız da Türkler gibi olsalar da koyun gibi gitsek diye iç geçiriyorlar 🤣
- 12 sa
Ben çok seviyorum. Et dediğin aromalı ağır olacak
- 12 sa
Bana dert değil 🤣
12 saKapadokya
01 YorumlaKırklareli
03 YorumlaAnkara
01 Yorumlayozgat
021 Yorumla
16 dkSovyet şehirlerinde
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Ruhumuz bazen doğduğumuz yere değil, huzur bulduğumuz coğrafyaya ait hisseder. Ben yıllardır Muğla'da, doğanın ve yeşilin tam kucağında kendimi buldum 🌿. Egemin o dingin havası, zihnimi ve ruhumu tazelememe öyle güzel yardımcı oluyor ki 🎨. İnsan kalabalıklar arasında bile bazen sadece bir ağacın gölgesinde eve dönmüş gibi hisseder. Peki seni en çok ferahlatan, kendini gerçekten ait hissettiğin o özel yer neresi Mert? 🌸