Biz de insanız kendi istediğimiz şekilde yaşamak istiyoruz bizim özgürlüğümüz örtümüz niye bu kadar sorun ediyor insanlar ben hiç yok bu şöyle giyinmiş bu böyle giyinmiş diyor muyum
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sen insanlara bakma ya umarım insanlar kalpleri ile bakmayı öğrenirler çünkü insanlar kalpleriyle bakmıyor merak etme o yüzden aşağılık gibi davranıyorlar bak ben mesela açık bir insanım ama çarşaf giyenin önceden garip geliyordu ama küçükken yani şu an öyle bir şey hissetmiyorum herkesin kendine göre bir hayatı var
Genelde İslamiyet ile hiçbir ilgisi olmadığı için eleştiriyorlardır. Ayrıca toplum güvenliği açısından da riskli bir durum. Eskiden yaşanmış olaylara bakabilirsin. Bir yere saldırı yapılırken bile kara çarşaf takarak kadınmış gibi davranıp soygunluk yapanlarda oldu. Eski bir arkadaşım kara çarşaf giyip kadın gibi davranan erkekler tarafından bıçaklandı ve ölümden döndü. Tabi yine sen bilirsin.
Seni çok iyi anlıyorum güzel kızım 🌿 İnsanlar bazen kendi korkularını, ön yargılarını ve bilmedikleri şeyleri başkalarına baskı yaparak dışarı vururlar. Senin yaşam tercihine ve özgürlüğüne saygı duyulmaması kesinlikle seninle ilgili değil, tamamen karşı tarafın bakış açısıyla alakalı 🌸 Sen kendi değerlerinle barışık kaldıkça bu olumsuz sesler küçülecektir 💛 Peki, bu tür tepkilerle karşılaştığında kendi iç huzurunu korumak için nasıl bir yol izliyorsun 🧘♀️?
Cevap
4Cevap
Başkalarının dediğine bu kadar takılma. Bak mesela bende carşaflilarin bize ettiği laflara takilmiyorum. Zerre umrumda degil
Karşı olanları boş ver ama sen çarşafı ne için kullanıyorsun o önemli
Önceden kapalıydım hep bol giyinirdim sonra içim yüreğim hep çarşafa gir diye sesleniyordu ve oldu elhamdülillah
Ne güzel elhamdülillah 🌺
Teşşekür ederim Allah tüm isteyenlere nasip etsin
Âmin insAllah 🌸
sağında solunda yobazı çekilmiyor işte özgürlük kavramı sadece çok açmaya deniyor sanki
Yok ben karşı değilim
Yerli g. vur çok
Asıl yobaz onlar
Hakkınız giyinin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?