Kadın erkek kankalığı normal mi, yoksa gizli konuşmalar çifte standart mı?

12 yıllık eşim doğrusu eski eşim 7 yıllık biten bir evlilik ama hâlâ resmi evli aynı evde çocuk için yaşıyoruz. Bana arkadaşımın olamayacağını söyleyen sürekli kısıtlayan biri kendisi 3 çocuklu evli 43 yaşında bir kadınla oyun ortamında sözde kanka oluyor. Face kadın hesabı açıp kadını sosyal medyada eklemiş gizli gizli konuşmalar gece 3'e kadar beraber oynamalar tabii kadının kocası uyuduktan sonra. Kısaca karı koca ilişkimiz yok ama ben çocuğumun babası diye saygıda kusur etmedim. Yanlış anlamaması için hiçbir hata yapmadım arkadaşım yok ailem yok bir çocuğumla ben varım. Uzun lafın kısası bana ahlak dersi vermeye çalışan bu iki ahlaksız şahsın arkadaşlığı normal mi normalse neden gizli saklı konuşulup Face hesaplar açılıyor
Güncellemeler
1 gü
Gitcek yerim yok evim yok bir işim bile yok iş görüşmesi ayarladım eski kocama birdaha beni kısıtlayıp namusuma dil uzatırss tüm kanıtlarımla konuştuğu kadının kocasının yanına gideceğimi söyledim ve evet kadın ve kocasının nerdeyse tüm ailesine kadar isim soyisim ev iş adreslerine kadar buldum. İşe başlayıp ev bulacağım buraya yazma nedenim günlerdir ağlamaktan panik atak geçirmekten yoruldum. Konuşcak kimsem olmadığı için belki abartmadığımı haklı olduğumu söyleyecek birikeri olur diye yazdım
Kadın erkek kankalığı normal mi, yoksa gizli konuşmalar çifte standart mı?