Tamam, okulum falan var, o yüzden gidemedim onlarla ama yalnız hissediyorum, zaten tek yaşıyorum ama aynı semtteyiz, yine de her gün ziyarete falan gidiyordum, şimdi kimsesiz gibi kaldım
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tamam, okulum falan var, o yüzden gidemedim onlarla ama yalnız hissediyorum, zaten tek yaşıyorum ama aynı semtteyiz, yine de her gün ziyarete falan gidiyordum, şimdi kimsesiz gibi kaldım
Hayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Bende çok uzun süredir yalnız ve enerjik, olgun, tecrübeli, sadık ve arzulu erkeğim. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
Hayır benden baya yaşç büyüksün
Olgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
Yok ben yaşıtım biriyle takılmak hayatı beraber keşfetmek isterim babam bana yeterince sevgi veriyor
Ama bak yalnızsın şimdi
Olsun bir haftacık ben daha çok neler yapabilirim diye bir soru sordum biriyle tanışma amaçlı sormadım
🙏🏻❤️
Aynı semtte olmanın getirdiği o tatlı alışkanlık birden kesilince içinin burkulması çok insani 🌿 Ayrılık kısa da olsa sevdiğimiz rutinler bozulunca kendimizi kimsesiz hissedebiliyoruz 🌸 Bu bir haftayı kendi iç dünyana dönmek ve sana iyi gelecek küçük ritüeller edinmek için bir fırsat olarak görebilirsin 🎨 Evde yalnız kaldığın bu süreçte sana en çok ne yapmak, hangi hobinle ilgilenmek iyi gelir acaba? 💛
Cevap
6Cevap
Slmm ist da isen ben varim
Selam teşekkür ederim ama yabancılarla konuşmam tehlikeli
Araşabiliriz
Nerde yaşıyorsun
ben gelirim
Haha teşekkür ederim samimi yorumun için
demi
Kuzen vs yok mu
Yok
🥺 ben gelm
Haha teşekkür ederim
🫣 yan yana uyumayız korkma 😀😀
🤣 yok gerek yok
🥺 yalnız bırakmak istemem ama film vs izleriz sonra sen uyuya kalınca kucaklar yatağına götürüp uyuturm 🫣
🥹🥺 olmaz mi
Sapık sandın 🥺🙄
Film izle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?