Eşimin ailesiyle muhatap olmuyorum çünkü onlar da aramıyor. Geçen annesi, “Niye sesi çıkmıyor, ailesinin yanına mı gönderdin karını?” dedi. Eşim benden sıkılmış gibi. 7 aydır evliyiz.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Sen de söyle onlar aramiyor sormuyor beni ben de aramiyorum diye içinize ikinizin de anasini babasini sokmayin ama uzak da durmayin yakinda olmayin icli disli olmayin nasilsin ne yapiyorsun Anne Baba bu kadar hal hatir sormak da bir sey yok ama mesele anlatmak kavga olsun iyi seyler olsun bunlara gerek yok
Anladım da ne yapabilirim baş belası bi anası bide üç bacısı var hep eleştiri hep baskı eşim ne yapsa bunlar baskı uyguluyor bişey buluyorlar hep
Sen soyleyeceksin bunlari o zaman tamamen uzak duracaksin ama hata sen de bu m. alla niye evlendin ki sen
Bilmiyordum ki böyle olacağını bunun derdi ne sence ailemin etkisinde kalmıyorum diyor ama ne zaman annesi bişey söylese kafaya takıyor
ailesinden kopamayan erkek, toksik evlilik, üç vakte sıradanlık, biz yapamıyoruz galiba şeklinde bir boşanma süreci.
Ailemden etkilenmiyorum diyor bi çözümü yok mu
alacaksın karşına konuşacaksın, bu durum ya şimdi çözülecek ya da sen çözdüğüne dair davranacaksın diyeceksin.
bir uyar iki uyar üçüncüde sen de tavır koy.
evliliğin farkına varsın, herkesin anne babası kıymetli tek o mu var.
ailesi başka bi hayat, evliliği başka.
yemiyorsa şimdiden söylesin ayrılın boşuna kimse kimseye hayatı zehir etmesin
Soyluyom yanlış biliyon takmıyorum sorun yok diyo ama doğruyu söylemiyor nasıl tavır koymalıyım
bence ailesine mesafe koysun bi süre, surat asılacak bişey yok. hayat böyle
Böyle bişey söylesem beni düşman beller
Şu ülkede zaten biriyle değil aileyle evleniyosun aq, yok kaynanı ara, yok dayısını ara, yok kaynını ara bu nedir, o yüzden evlenmiyorum işte
Valla öyle peki eşimin derdi ne
Ama hiç takmıyorum onların dediklerini diyor
Nasıl yani bana diyo ki ailemin dediklerini takmıyorum diyor
Bunun derdi gerçekten ailesi mi koca gibi davranmıyor hiç benimle dertleşmiyor herşeyi saklıyor
Hayatında başkası olsa haberim olmaz mı
Yani fena değil
Yok kendi polis zamanında geliyor
Anladım da ne yapabilirim
Bide kaynana niye der ki gelinden ses çıkmıyor işte ailesine mi gönderdin karını der
Peki kaynana niye öyle bişey der onun derdi ne
Davet et derken iyide kaynanayı aramak zorunda mıyım
Anladım teşekkürler
Eşim beni sallamıyor annesi öyle dediğinden beri
Ne yapmalıyım bilmiyorum
Bu da kendine bahane arıyor gibi
Eğer arada bir sorun yoksa neden eşin ailesi istenmez ki adamın ailesi sonuçta haftada bir arasan bir şey kaybetmezsin böylece eşim benden soğudu da demezsin
bilinmez
Ne Y
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yeni evliliklerde ilk aylar uyum sağlama sürecidir ve bazen ailelerin beklentileri eşler arasında görünmez bir baskı yaratabilir 🌿 Eşinin ailesiyle iletişim kurmaman onların meraklanmasına yol açmış olabilir fakat eşinin senden sıkıldığını düşünmen seni incitmiş 💛 Eşinle bu durumu beklentilerinizi ve hislerinizi kırmadan açıkça konuşmayı denediniz mi 🌸
Neden sıkılmıştır
İletişimsizlik ve aile baskısı onu da arada bırakıp yormuş olabilir tatlım, bir sakince konuşmayı deneyin 🌿🌸