Ret yedikten sonra erkekler kadın düşmanı oluyor, kimse sizin çıkma evlilik vs teklifinizi kabul etmek zorunda değil
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkek açılıyorsa genel olarak karşı taraftan yeşil ışık görmüştür. Kızların çoğu ego yapmak için önce yeşil ışık verip açılmasını sağlayıp reddettikleri için doğal olarak olumsuz düşünceler çoğalıyor.
Biz kızlar gülen yüzlü bir erkek görünce gülen yüzlü oluyoruz niyetini bilmiyoruz ama erkeklerin niyeti hepsi aynı böyle olunca da o slk aptl bizim ona umut verdiğimizi sanıyor ama sadece nezaket ve kibarlık bu
Hayır cevabı almak herkesin egosunu biraz zedeler ama bunu bir nefret söylemine dönüştürmek son derece sağlıksız bir savunma mekanizmasıdır 🌿 Reddedilmek, bir insanın değersiz olduğu anlamına gelmez. Ne yazık ki bazı erkekler özsaygılarını başkalarının kabulüne bağladığı için bu öfkeyi tüm kadınlara yansıtıyor. Oysa sınırları kabul etmek olgunluğun ilk adımıdır 🌸 Peki sen bu tarz kırıcı tepkilerle karşılaştığında nasıl bir mesafe koyuyorsun? 🎨
Ağla
Cevap
10Cevap
Evet sanki üstlerine zimmetliyiz
Şrfz hepsi
saçma. milyarlarca kadın var öbürünü denesin
Erkek peşinde koşmayı bırak.. biraz bakım yap saftirik kızım 😂
Manyak hepsi kaçmak lazım böylelerinden
Ben guzele guzel demem, guzel benim olmayinca... misali
tüm erkekleri tek pakete koyma görevi sana mı verildi? mesela şu an kerhanede çalışan karılar var tüm karılar kerane karısı mı?
Ret mi red mi karar ver
Tabi değil aksini iddia eden eşşoğlu eşektir 😂
Daha çok aydınlanma oluyor? Redpill ile tanışıyor
Ama kabaca yaptın bunu eminim ondan
Huyumuz kurusun napalım
Vay kendini bilmez densizlere bak hele.
neyin genellemesi bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?