Kız yanınıza çağırsa mesela hakaret eder misiniz kötü halde iken
8 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kız yanınıza çağırsa mesela hakaret eder misiniz kötü halde iken
Cevap
9Cevap
Öyle kıza ben bile hakaret ederim.
Ben hasta olucam, kız ayağına çağırıcak? O ne öyle aQ başka kız mı yok, terk edilir.
Ne
Yok tam tersi ben hstanede iken cagirdim baaya kotu idim hakaret effi
O gitti ztn ben bisi yapmadım hakaret edip engelledi bi kac gun sonra sanki ne dedim ne uapti isem baya ruhsal olarak iyi degildim o kadar :(
Niye edelim kardeşim pervane takar, helikopter olur gideriz.
Hastnye cag8rmistim cok kotuydum boyle yapti pislikherif
Ver yolu gitsin
Öyle , sanki ne dedim ne yaptıysam 😔
Geçmiş olsun bu arada iyisindir umarım
Öyleyim elbette
Sever ilgi gösterir sevdiği şeyleri alır sonrasında sarılırdım
Yani yanlış mı düşünmüş oluyorum
Yok dogru bisi demedim🙂
Dertleşmek ister misin
Niye edeyim. Belli ki ihtiyacı var bana destek olurum
Geçmiş olsun hiç hoş olmamış
Normal bi insan böyle mi der ben ne yaotım sanki🤧😔
Niye hakaret edilir ki yani anlayamadim ne dedi tam olarak olay ne
Ee ne dedi
Agır konustu yani kisisel hakaretler etti burada yazmam ama böyle
Sebep olarak ne dedi ne icin soyledi bunlati
cagirdigim icin kendisini
Ya oyle insani ne diye tutuyon hayatinda sende zor zamaninda yaninda olmayanlarla kendini nden mahvediyosun
Yok bitti bu ana kadar anlamamıştım ztn engelledi beni konusmuyoruz
Sanki ne dedim ne yaptı isem sırf cagirdim diye hak etmedim ben bunları hayret bisi
Yolla yolla devami gelir kopar bir an once oyle gereksiz yere havlayan kisileri hayatindan uzak tut bak cokconemli bu sana deger veren seni yucelten kisilerle gecir hayatini yoranla degil
Var ya uzaktan asla öyle biri gibi durmuyor ya bi de ayni ortamda calisiyoruz o kadar berbt ki 😒 yani ztn istemiyordu da bu kadar olmaz
Tamam zorla ittirmeyle gidiyomus iste iliskiniz sal gitsin kendine acilen bi rota ciz
Dönmez dimi artık gerçi sacmalik istemem de 😒😒 of boş ver ya dedigin gibi hksln
Kendine yaptigin en buyuk kotuluk olur biliyomusun sacma sapan seylerun geri donmesini beklemek lutf3n kendinden daha fazla deger verme kimseye bu lafimi omur boyu unutma ve uygula her zaman iyi seyler bulacak seni emin ol
Öyle sadece cok sevdim. Yanlışlıkla😪 ztn nerde zıtlık varsa o oluyor
Cok sevme git kafani dagit simdi takilip kalma silemezsin hatiralar illa kalir hafizada ama yumusat en azindan sana ne iyi geliyosa onu yap istersen beni sohbet arkadasi belirle kafan dagilsin bu konuda iyiyimdir ama lutfen bosluga dusupte anilarin icinde bogulma yeterki
Uzun zamandır öyle ywpıyorum ama bazı zamanlar cıkamıyorum bu durumdan takınt⁸ mı değil mi bi de aynı yerde görmek zor oluyor mlaesef.. bu davranisini unutamıyorun
Tamam sana terapi lazim odagini baska yone cekmek icin biseyler bulmak lazim
Mesela ne düşünsem tamamen geçer yani arada geciyor arada tekrarlıyor😪 sağlıklı düşünme bicimi ne mesela
Odak noktani baska yone cevirmen lazim seni biseylerin mesgul etmesi lazim kesinlikle yeni arakadas sohbet dizi film kitap iste ne bileyim bazi hobiler neyden hoslaniyon mesela seni tanimadiguim icin tavsiye de veremem istersen oz3lden yaz detayli inceleriz
Anladım teşekkür ederim uygulamaya calisiyorum kafami mesgul etmek icin. Sadece absürt birsey mi yaptım onu düşünÿyorum normal biri olsa böyle konuşmazdi dimi
Kesinlikle isim var derdi gelemem derdi falan yani biseyd erdi hakaret edilmez boyle bisey icin
Anladım sagol 🙂 şasirdim ztn bu sozlerine nys kusura bakmayin rahatsiz ettim sizleri
Yorumlar icin sagolun🫠🙂
Estagfurullah onemli degil dediklerimi unutup da konusma bosuna giderse iste o zaman kusur etmis olursun
Ewt evt kendime hatırlatmam lazım ztn gelemem dedi ama devamında ruh sagligima vs yonelik kabaca sozlerde bulundu 😑 dediklerinizi tekrar tekralicam kendime
Ucretsiz psikolog istedigin zaman iletisime gec benimle terapi gibi
tsk ederim 🙂😁 insanlar cok acımasız soguttular sagolsun
Anladim herkes ayni degil tabi yinede sen bilirsin
Tabi değil ama bu dedigim kisi beni soguttu duygulardan yani Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi
Amin pire icin yorgan yakma da iyi olman icin bu da onemli hayatinda guzel seylere kapini kapali tutma madem
Yok tutmuyorum da acıttı bu baya ne bileyim zoruma gidiyor özellikle kendisi ile karşılaşmak vs yani karsima da kimse cıkmiyor ki ayni yerde takiliyorum🤧🤧
Tamam sen biriyle sohbet et illa sevgili olmak zorunda degilsin sonra onu gormezden gel bak nasil kopek gibi pisman oluyor madem dibinde
İste nasıl yapayım biriyle mi konusayim dogru olur mu ki yani sence köpek olsun istiyorum🤧 canını sıkmak isitoyrum
Görmezden de geliyorum ama arada bakıyor vs vs ben iplemiyorum tabi adım da atmıyor hicbisi yok daha cok pisman etmek istiyorum
Niye yanlis olsun ki bunda ne var gencsin hakkindir sana kendini iyi hissettiren biriyle sohbet etmenin ne zarari olabilir ki
Yani sinir etmek istiyorum da bakalım bilmiyorum
Sence biriyle konuşsam pişman olur mu
Bunu onu pisman etmek icin yapma kendin icin yap
Anladım🤧
Kac yasindasin
Öyle biri hala hayatında ise yazık ediyorsun kendine
Hastnye cag8rmistim cok kotuydum boyle yapti
😒
Onu yapan biri insan değildir net.
Yaptı
vur tekmeyi geç
Neden hakaret edeyim ki ya 😊
Niye ya etmem
Hayir neden hakaret edim bagirayim ki
Etmem ya
Belki sert seviyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bir insan hastayken ve yardımımıza ihtiyaç duyarken ona hakaret etmek ya da kötü davranmak merhamet duygusuna tamamen aykırıdır 🌿 Hasta biri desteğe, şefkate ve anlayışa ihtiyaç duyar. Zor anında seni yanına çağırıyorsa sana güveniyor demektir. Bu güveni kırıcı sözlerle zedelemek yerine ona yardım eli uzatmak gerekir 🌸 Sen böyle bir durumla karşılaştın mı, yoksa bunu genel bir düşünce olarak mı soruyorsun 💛