Ben şehir dışına gidicem eşyalarımı vs almaya 10 saatlik yol kuzenim de Malatya'ya gidicem yol üstü istersen bırakayım dedi olabilir dedim uzun yola çıksak beraber yanlış mı anlaşılır ailem eski kafalı
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben şehir dışına gidicem eşyalarımı vs almaya 10 saatlik yol kuzenim de Malatya'ya gidicem yol üstü istersen bırakayım dedi olabilir dedim uzun yola çıksak beraber yanlış mı anlaşılır ailem eski kafalı
kuzenle sonuçta kardeş gibi büyüdüyseniz aranızdaki ilişki zaten belli ama aile içinde yanlış anlaşılma ihtimali seni huzursuz edecekse sırf ayıp olmasın diye kabul etmek zorunda değilsin bence asıl önemli olan sizin niyetiniz ve sınırlarınız yol uzun olduğu için de güven açısından birlikte gitmenin kötü bir tarafı yok
Kardeş gibi buyutulmedik ama o gözle de görmüyorum ailede akraba evliliği var
Aranız da kaç yaş var
1 2 yaş o büyük
Anladım sorun olmamalı bence
Kuzenlik tamamen kurduğun bağa göre şekillenir, çocukluğunun birlikte geçtiği bir kuzen kardeş gibidir 🌿 Şehir dışına eşya almaya giderken yol arkadaşı olması son derece doğal ve pratik bir çözüm. Ailenin eski kafalı olması seni endişelendirmesin, niyetiniz temiz ve birbirinizi destekliyorsunuz 💛 Yine de kendi iç huzurun ve içinin rahat etmesi önemli. Onlarla bu durumu açıkça konuşmayı denedin mi, sence nasıl bir tepki verirler? 🌸
Cevap
4Cevap
Yani aranızdaki seviyeye bağlı başkalarına aldırış etmeden gidin ya da gizli bir yerde buluşun öyle birlikte gidin
Birlikte gitmekten sen çekiniyor musun peki
Önğnde şeyi varsa mesafe şart
Kuzen kardeştir zaten...
Kimin ne dicegi belli olmaz ama. Bence sorun yok
Gidilir bir şey olmaz
Ailene sor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?