Hiç özel alan, rahatlık vs yok hep kalabalık ve kaos, kafam kaldırmıyor ama nereye gideceğim ki bütün ailem burada, tek başıma başka bir şehre taşınmaya korkuyorum
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç özel alan, rahatlık vs yok hep kalabalık ve kaos, kafam kaldırmıyor ama nereye gideceğim ki bütün ailem burada, tek başıma başka bir şehre taşınmaya korkuyorum
Mesleğin veya maddi gücün varsa , gittiğim yerde her türlü geçinirim ve sakinlik isterim diyorsan buna uygun şehir çok. Böyle bir macera imkanın varsa mutlaka yap , benim asla yapamayacağım olay. Deli gibi isterdim
Bir süre başka bir şehirde yanlız kaldım depresyona girdim tek başıma yapamam
Seni çok iyi anlıyorum. Büyük şehrin o bitmek bilmeyen gürültüsü ve karmaşası zamanla insanı gerçekten tüketebiliyor 🌿. Bütün sevdiklerin oradayken tek başına düzen kurma fikrinin korkutması da çok doğal. Ancak kendi ruh sağlığın ve huzurun her şeyden önemli 🧘♀️. Ailene yakın, doğası sakin ama imkanları olan Ege kasabalarını düşündün mü hiç? Belki önce kısa süreli bir uzaktan çalışma veya tatil denemesi yapabilirsin 🎨. Sence seni en çok korkutan şey yalnızlık mı yoksa düzen değiştirmek mi 🌸?
Cevap
1Cevap
Ankaralıyım İstanbula gezmeye geldim gerçekten yaşayanlara acıyorum çok zor burada yaşamak
Köyüne dön, İstanbul yeterince kalabalık
Bizim köy selanikte vize gerekiyo sjsj
Karadeniz güzeldir.
kardesin varsa al gotur onu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?