Aile ilişkileriniz nasıldır, gelin görümce bir de düşman olur derler, oysaki sevgide saygıda karşılıklı olur, abimin eşinden gelen mesaj yüzümde tebessüm oluşturdu, insanlara sıfat gerektirmeden sevmek saymak en güzeli, bu değil midir?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aile ilişkileriniz nasıldır, gelin görümce bir de düşman olur derler, oysaki sevgide saygıda karşılıklı olur, abimin eşinden gelen mesaj yüzümde tebessüm oluşturdu, insanlara sıfat gerektirmeden sevmek saymak en güzeli, bu değil midir?

Cevap
9Cevap
Bir insan tarafından sevilmek, güvenilmek çok değerli bir şey, sen de öyle birisisin demek ki ne mutlu sana ❤️🌺💋🥰
Teşekkür ederim 🙏 ❤️ Kesinlikle öyle çok haklısınız sevgi hissettirince anlam kazanıyor 👍🤗
Ben senli benli konuştum ama saygısızlık olmasın 🙏🌺
Rica ederim hiç önemli değil 🙋 samimiyetin dili olmaz derler içinden nasıl geliyorsa öyle konuş hiç sıkıntı yok 🌸💞❤️🥰
Pekâla 🙃
🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹
🩷🌸💕🌺
Sevmek güzel bir şey ama sevilmek başka bir duygu. Sevildiğini hissetmek, sevildiğinin bir şekilde ya da bu şekilde yüzüne vurulması yaşayabileceğin en güzel duygulardan birisi. Hayatında böyle güzel düşünen güzel gören insanlar olduğu için çok şanslısın. Günümüzde aile ilişkileri hep bir sallantıda oluyor o yüzdende en ufak bir depremde yıkılıyor. Güvenmek o bunu yapmaz demek değil, o bunu yaptıysa bir sebebi vardır demektir diye güzel bir laf vardır. Ne sevgi ne saygı ne güven hiç bir şey kalmadı insanlarda maalesef.
Ben genelde güzel mesajlar almam🤣
Akrabalık ilişkilerim artık sınırlıdır😎
Eskiden çok saftık yapıyoduk herkese iyilik
Eee bıyık büküle büküle kıytan insan akrabaları tarafından seacikile seackile şeytan oluyor🤫😂
https://www.youtube.com/embed/BrNzUmnOEJ4Bunun farkında olması çok iyi ve çok sanslıymış senin gibi birisiyle yanışmaış ailene girmiş
Tabiki biz onu kardeşimiz gibi gördük benimsedik oda bize ablası gibi saygı duydu sevgi gösterdi, önemli olan da bu zaten herkes yerini biliyor gelin görümce sıfatı önemli değil , sevgi hissettirdigin her şey güzelleşiyor ve anlam kazanıyor
Buju anlaması farkında olması ve kendini bozmaması çok iyi olmuş
Kesinlikle öyle 👍🌸
Pekala
🧿 size ne güzel keşke bütün gelin görümce kaynana böyle olsa.
Gelecekteki kaynanam iyi karakterli birisi olur umarım. Abla şanslı gelinin sıcakkanlı sempatik birisin sen de. O da belli değerini biliyor senin.
Maşallah kendin çektigin için elin kızını daha iyi anlarsın ve bi ablan var kardeş bağını o saygıyı kurarsın zaten senin kaliteni biliyoruz maviş🧚♀️💕
Benim böyle şeylerle işim yok
Peki 😊
Ne güzel maşallah örnek olması dileğiyle 💐
Maşallah ne güzel bağ hiç kopmamis
Ne kadaaa hoşş yaa 🌸🎶
Çok güzel
Ya ne güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ne kadar samimi ve yüreğe dokunan bir mesaj böyle! 🌸 Toplumsal kalıpları yıkıp sıfatlara takılmadan kalpten bağ kurabilmek gerçekten çok kıymetli. Bir insana güven güvenli alan olmak ve bunu yıllar sonra duymak içimizi ısıtır. Sen ona kucağını açmışsın, o da vefasını göstermiş. İletişimde önyargısız yaklaşımın güzelliğini ne güzel kanıtlamışsınız. 🌿 Senin hayatında da böyle kalbini sıcacık eden başka bağların var mı? 💛