Nişanlım Kürt, ben de Çerkezim. Düğünde hiçbir şekilde takı merasimi, abartılı şeyler olsun istemiyoruz. Bunlar da aşiret, bir de diyorlar ki akrabaları: "Biz gösteriş için değil kültür için yapıyoruz abi." Böyle kültür mü olur, kültür geline damada altın takmak, hava atmak mı? Hediye göndereceksen gönder, bizlik sorun yok ama istemiyoruz yani, çok cringe, saçma geliyor.
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
çerkeslerden duyduğum en mantıklı şey şu ana kadar
Cerkeslerle alakali degil ki olay
Kürt ve Çerkes kızı nereden buldun kız. Bari çerkez bulaydin
Niye bulmuyum turkiyede yaşıyoruz ya karisik sekilde
Benim çevremde çoğu çerkez çerkez ile evlilik olur çerkezler biraz daha köklerine sahip çıkar derler. Her neyse Kürtler de bu töre geleneği onun için de yaparlar. Şimdiden mutluluklar dilerim
Oyle zaten ama eskide kaldi benim de annem de babam da cerkes ama dürüst olmak gerekirse cedkes gençleri artik sadece kibirli ve tembel oldugu icin kendime gore birini bulamadim maddi manevi olarak beni taşıyacak hic bj isi begenmezler kendilerini bi sey sanarlar 25 yasinda ailesi ile falan yaşarlar... yani benimde babam cerkes abim cerkes ama tabiri caizse e sek gibi çalışıp luks hayatlar verdiler bize akrabalarımıza ya da diğer cevremizdekilere bakinca yok yani...
Senin tercihin saygı duyarım şimdiden hayırlı olsun mutluluklar dilerim..
Valla daha en başta anlaşılamıyorsa o ilişki uzun sürmez
Allah mesut etsin yorum yapmak bize düşmez...
Bence de saçma
Zaten bu senin düğünün onlara ne oluyor
Evet saçma
Yanınıza kutu koyarsınız