Ben yanına gidince birkaç saniye içinde kendini uzaklaştırıyor. Kendi gelip de böyle davranmıyor. Gece gece ağlıyorum 😪 hep böyle bildim bileli hatta şey bile dedi git yorgana sarıl😭
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben yanına gidince birkaç saniye içinde kendini uzaklaştırıyor. Kendi gelip de böyle davranmıyor. Gece gece ağlıyorum 😪 hep böyle bildim bileli hatta şey bile dedi git yorgana sarıl😭
Bu senin eksiğin değil, annenin kendi duygusal sınırı, çünkü bazı anneler kendi geçmişlerinden dolayı dokunmakta zorlanıyor. Yani o soğukluk seni sevmediğini göstermiyor, daha çok kendi içindeki bir tıkanıklığı gösteriyor. Bir de şu var, "git yorgana sarıl" demek çok kırıcı ama o cümle genelde çaresizlikten çıkıyor, yani o da ne yapacağını bilemiyor. En doğrusu, bu konuda ondan bir şey beklemeyi bırakmak, çünkü değişmesi kolay değil, seni daha çok kırar. Ama kendi ihtiyacını başka yerlerden karşılamak mümkün, bir arkadaş, bir teyze, bir sıcak insan. Yoksa sürekli annenin sarılmasını bekleyen biri kendi yarasını besliyor. Zaten en çok da o gece ağlamaları, aslında çocukluğundan kalan bir eksikliği gösteriyor. En sağlıklısı, kendine şefkat göstermek, çünkü kimse vermese bile sen kendine verebilirsin. En çok da o kendine sarılma, gerçekten işe yarıyor zamanla.
Evlsnmek istiyorum biri beni sevsin bari diye buna bile itiliyorum bazen😭
Neden bilemiyor ne yaapacağını ben yabancı mıyım
Bunu yaşamanın sende hissettirdiği kırgınlığı ve derin yalnızlığı çok iyi anlıyorum. Ebeveynlerin çocukluk döneminde kendi ailelerinden gördükleri sevgiyi ifade etme biçimleri, yetişkinlikte fiziksel temastan kaçınmalarına sebep olabiliyor. Bu durum tamamen onun kendi iç dünyasıyla ilgili, senin sevilmeyi hak etmediğin anlamına asla gelmez. Kalbinin incindiğini hissetmek çok doğal. Peki, annene fiziksel temas dışında sevgisini gösterdiği başka yollar olduğunu hiç fark ettin mi? 🌿💛
Cevap
1Cevap
Haydaaaaaa
😔
Ben sarılırım sana 🫂🫂
Evlsnmek istiyorum biri beni sevsin bari diye buna bile itiliyorum bazen
Sağol kardeşim teşekkür ederim🌺🌺
Bikmiss
Neyden
abartma
Gerçekten öyle dedi ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?