Kötüyle kötü olma diyorlar ama dünya öyle bir yer değil, kötüye deccal olman lazım. Var mı zorbalanıp karşı tarafı yere serdiğiniz anılarınız?
Var mı zorbalanıp karşı tarafı yere serdiğiniz anılarınız?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
8 gü
Hayatım boyunca hiç kötüye kötü olmadım çünkü kötülerin seviyesine düşmenin, küfüre küfürle karşılık vermenin hiçbir sonucu ve çıkışı yok, sadece gereksiz bir enerji kaybı. Davranışlarımız her zaman karakterimizi yansıtır zorbalar zaten ne oldukları belli olan, içten içe kimsenin sevmediği tiplerdir. İyi bir devlet üniversitesinde okurken çok zorbalık yemiştim başarılı bi öğrenciydim sonra fakülte birincisi olunca onlara kürsüden el sallamıştım işte benim o zorbalara verdiğim en net, en ağır ve en unutulmaz cevap tam olarak bu olmuştu o an yüzlerini görmeliydiniz :)
Evt ben de lisemdeki en başarılı öğrenciydim ama zengin okulunda okudum bütün sene zorbalandım iyi bir üniversiteye gitsem de bir şey değişmedi çünkü hepsi bir çaba harcaamdan yurt dışında iyi ünilere gittiler. Dünya o kdr tatlı biryer değil maalesef
Zorbalıkla karşılaşınca öfke hissetmen ve kendini korumak istemen çok insani bir tepki güzel kızım 🌿 Fiziksel ya da sert bir karşılık vermek anlık bir rahatlama sağlasa da asıl zafer kendi sınırlarını sakince çizebilmektir. Yıllar içinde gördüm ki en güçlü ceza öfkeye teslim olmayıp ruh huzurunu korumak oluyor 🧘♀️🎨 Sen bu güçlü öfkeni seni yıpratmadan sağlıklı bir sınıra dönüştürmeyi başarabildin mi hiç 🌸