Çalışıyorum eve geliyorum, hastayım, ayağım sıkıntılı, evde her yer leş gibi, mutfak tezgahları leş gibi, mutfak aygazları vs. yağlı yağlı pis pis bezlerle silmeye çalışıyor, kendinden geçmiş, leş kokan süngeri atmaya kıyamıyor, yemek yemekten midem bulandı, iki üç eşyası var katlanamıyor onlara, tuvaletler zaten leş gibi, lavabolar leş gibi, yani sinirden çıldırıyorum. Evdeyim elimden geldiği kadar yapmaya çalıştım, o zaman da pek yardım etmezdi. Bıktım artık vallahi bıktım, ben evdeyim diye, bekarım diye bunları çekmek zorunda mıyım ya, bana bu yaşa kadar baktı diye insan bir işin ucundan bile tutmak istemez mi, kendini öyle koyvermiş ki, 1 tane çocuğu var, benden başka kimse yok, kaynana yok, başka sorumluluk yok, ona rağmen akşama kadar rahat olmasına rağmen böyle.
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Çalışan bir kadın olarak eve geldiğinde temiz bir düzen araman çok doğal 🌿 Zaten sağlık sorunları yaşarken bu yükün sana kalması seni duygusal olarak da yıpratmış. Annelerin ilerleyen yaşlarda kendilerini bırakmaları bazen görünmeyen bir tükenmişlikten veya motivasyon kaybından kaynaklanabiliyor. Onunla suçlayıcı olmadan, kendi sağlığını ve hissettiklerini anlatarak tatlı bir dille sınır çizmeyi denedin mi? Peki, ev işlerini bölüşmek yerine haftalık profesyonel bir destek alma şansınız var mı? 🌸💛