Ben görünce bir huzursuz oluyorum artık nasıl bir huzursuzluk yüklemişse zamanında
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani değişiyor, bazen aramızdan su sızmazken bazen aynı evin içinde düşman gibi yaşıyoruz, bunun sebebi de benim fevri davranışlarım ama fevri davranışlarıma da sebep olan şeyler de onun bazı hoşuma gitmeyen karakter özellikleri diyebilirim. Çoğu özelliğini kendimde taşıdığım için kendime gösteremediğim nefreti ona yansıtıyorum galiba
ya da belki de bende bir suç yoktur ve onun manipülasyonlarıyla böyle hissediyor da olabilirim bilmiyorum 😂
Ebeveynlerle yaşanan geçmiş kırgınlıklar maalesef yetişkinlikte bile zihnimizde ve bedenimizde o huzursuzluk hissini tetikleyebiliyor 🌿 Çocukluğunda veya gençliğinde yüklenen o ağır duyguları bugün hâlâ taşımak seni çok yormuş olmalı 🌸 Ancak kendi iç sınırlarını çizip o hislerin sana ait olmadığını fark ettiğinde yükün hafiflemeye başlayacak ✨ Peki babanın hangi tavrı sende bu huzursuzluğu en çok tetikliyor, hiç düşündün mü 💛
Cevap
2Cevap
Kendisinden pek haz etmem baba işte atsan atılmaz satsan satılmaz
+1
Hiçbir zaman anlaşamadım anlaşamıyorum da maalesef bu yaşıma geldim kendisinden hala kurtulamadım kurtulamayacam da zaten
Bazen bende senin gibi düşünüyorum sonra böyle düşündüğüm için vicdan yapıyorum ama sonrada vicdan yaptığıma pişman ediyor hahaha ne diyim bazı insanlar ebeveyn olmamalı
Boşu boşuna vicdan yapma böyle babalar olmaz olsun kendilerini bir halt zannediyorlar ben vicdan yapmıyorum bir kurtulsam bir daha yüzüne bakmam asla mezarına gelmem gelsem de tükürürüm ondan önce ölsem kabusu olurum yaşatmam onu o kadar yaptığı şeyden sonra hayatımı mahvetti hayatımı çaldı kendi hayatında hiçbir halt olamamış bana da mani olmuş bir de kalkıp benden 4 4 lük olmamı doğru olmamı bekliyor bir de üstüne üstlük sen benim hayatımı mahvettin diyor beni terket git diyor öldürüp koymak lazım da onu ben yapamam işte
Sana ağır şeyler yaşatmış belliki, benimki daha çok psikolojik baskı ve narsistlikten kaynaklı. Kendimi hep diken üstünde ve huzursuz hissediyorum. Senin gibi çok nefret doluydum ama artık o bile yok. İnsan nefret etmeye bile yorulur hale geliyor, sadece huzurlu bi şekilde yaşamak varken hayatı zorlaştırdığı için üzülüyorum
Annem ve abimle bu kadar iyiyken, onlarla mutlu olabiliyoken, tüm insanlar benimle olmaktan haz ediyorken demekki sorun kendisinde
Benim de öyle psikolojimi moralimi tamamen bitirdi narsist ruh hastası birisi psikolojik şiddet fiziksel şiddet bağırma çağırma küfürler etme var küçüklüğümden beri ona dokunma buna dokunma elleme yapma diye büyüdüm sonra da sen işe yaramazsın hiçbir iş elinden gelmiyor diye söylenip durdu güya beni psikaytriste götürüp yatırtacak ilaç kullandıracak nnasıl yapacaksa bana bunları yapıp dasonra kalkıp beni psikiyatritse götürecek adam adam insan değil ki ara da sırada geceleri yatağa yattığım da bunun yüzünden ağlıyorum artık yaşamak istemiyorum ölmek istiyorum diyorum ama işte bu yaşta dahi eline bakıyom eline bakıyosam öylesine işte yoksa yaptığı bir şey yok ama o bir şey yaptığını zannediyor olan şeyleri sanki fazladan yapıyor büyük şeyler yapıyor kafasında geziyor hele kendisi gibi kafaları toplayıp beni onlara anlatıyor kendi vicdanını temzilemek rahatlatmak için benim aillem dağıldı onun yüzünden annemle ayrıldılar kız kardeşim var sonradan annemin yanına gitti onunla hiçbir bağı şeyi yok ona hiçbir katkısı desteği olmadı erkek kardeşim hep tamam dedi ne dediyse onu yaptı o yüzden ona hiç ellemedi en büyükleri olan ben bana oldu
Ah ah sana kocaman sarılmak istiyorum şu an yaşadıkların hiç normal ve basit şeyler değil herkesin bir sınavı var şu dünyada ben onu anladım. keşke böyle olmasaydı keşke birbirimizi anlamak zorunda kalmasaydık en azından birimizden birisi bu dertten yanmasaydı değil mi 🥲 umarım bir an önce huzuru bulursun
35 yasina gelmisim bu saatten huzuru bulmak zor da bulsam da bir sey olmaz saglik sorunlarim var iş yok güç yok elde avucta hicbir sey yok hem hissediyorum icimde bu var huzuru buldum tamam dedigim anda ölürüm zaten yaşamim biter ben hicbir sekilde göremeyecem hayati yasami huzuru ya sürünerek ölecem ya da sürünmeden ölecem o zaman huzuru öyle bulacam başka yolu yok ben de daha neler neler var da anlatmiyorum onlari 😔😭🥹🥲
Beni geç senin yasin daha erken memur ol neresi olursa olsun ne iş olursa olsun farketmez kendini kurtar babandan uzaklaş sana daha fazla eziyet zarar vermesine izin verme
Onu çok seviyorum kalbimde ❤️
🥲🥲oy
evet, anlaşıyorum
Evet.
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?