Kadınlar hayatı beleşe yaşamaya adapte olmuş canlı gibi davranıyor Türkiye'de en azından böyle
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kadınlar hayatı beleşe yaşamaya adapte olmuş canlı gibi davranıyor Türkiye'de en azından böyle
benim çok fazla değil ama kriterlerine yanaşıcak kişi sayısı azdır 1)- kirli çorapları sepete atabilmesi 2)- yemek yapması 3)- bulaşık makine nasıl çalıştığını bilip çalıştırması 4)- süpürmeyi silmeyi bilmesi
O zaman makul her zaman olmasa da yemek yapma şeysi ortak olmalı
Bence mesele kadınların ya da erkeklerin beklentisinin fazla olması değil, beklentilerin kişiden kişiye değişmesi. Birinin çok normal gördüğü şey, başka biri için fazla olabilir. Ayrıca ilişkide beklenti tek taraflı olmamalı; kadın erkekten ne bekliyorsa, kendisinin de karşılığında ne sunduğuna bakmalı. Sonuçta mesele beklentinin çokluğu değil, iki insanın beklentilerinin birbirine uyup uymaması.
Ama haklısın. Bir kadın olarak her istediğimi kendim alabildiğim için bana saçma geliyor.
Mevzu içinden gelmeyecek bir şeyi istemek karşısındaki insanı maddi olarak zora sokmak olur bu. Kalp kalbe karşılıklı olsun illaki refaha ulaştığı zaman alınır da ilk başta diretmeleri komik ve gereksiz , Kadınların sosyal medyada diğer kadınlara yapılan her şeyi kendi sevdiğinden beklemesi psikolojik bir durum gibi geliyor bana
Cidden komik ama aynı zamanda empati yaptığım zaman böyle beklentiler kişiyi üzer. Alamamasını da geçtim neden kendine değil de sana alsın mesela :D
Mantıklı düşünürsen birini sevemezsin sevmek mantıksızlık işidir biraz :D
Mantık kapıdan girince aşk pencereden kaçıyor zaten. :D
Evet yoksa insan doğası gereği kendini sonra ailesini ya da ilk ailesini sonra kendini düşünür elin oğlu kızını niye düşünsün :D
Hayır bir de elin adamından neden isteyeyim ki kendime almak varken , canım kendim hjfdk
Daha kolay yolu :D
Merci :D
İyi geceler
Teşekkürler eic için 😌
Rica ederim
Hayır değil sadece saygı ve sevgi...
Teşekkür ederim.
İlişkilerde maddi beklentilerin yarattığı baskıyı ve hissettiğin kırgınlığı çok iyi anlıyorum. 🌿 Ancak tüm kadınları tek bir kalıba sokmak yerine bireysel olgunluğa odaklanmak daha sağlıklı olur. Sağlıklı bir birliktelik lüks isteklerle değil, karşılıklı emek, anlayış ve hayatı birlikte omuzlama arzusuyla kurulur. 💛 Hayatındaki insanla bu dengeyi kurabilmek için sınırlarını açıkça paylaşmayı denedim mi hiç? 🌸
Cevap
6Cevap
Bir kilo vişne istesek gold digger diye anılırız ama millet de neler yaptırıyor ahah Kimse ehline mi denk gelmiyor denir xd
Babasının evinde promax mi görmüş sen hayatı minimize etmeye devam et bu imkanları genelde zenginler yaşıyor
Bilmem ben bir şey istemedim de baba evinde 16 kullanabiliyorum. Sonradan görmelerin istekleri ayrı yarıyor dkfk
Babanın da ocağına incir ağacı dikmişsin masrafsız diyor birde kendine
Öyle bir şey demedim de ben de yokluktan gelmedim dkfkf Esc alıp kabul eden erkekler konu paraya gelince amma kuduruyorlar araştırılması gerek dkfkf
Para kolay kazanılmıyor hani bizde fındık yok bilin mi
Biz de çalışmayacağız demiyoruz ki koç
İslamda bile böyle? Müslüman değilsen tamam da sen ne bekliyordun mesela? Çalışma şartlarının zorluğu, geçim sıkıntısı ilişkileri zorluyor. İnsan eşine de yapmayacaksa kime yapacak? Karısına beş kuruş para vermez elin karısına yedirir tarzı olayları da görüyoruz. Herkes sevdiğinin bütçesi kadar isterse sorun kalkar. Erkekler çalışıp yapıyor diye zorlarına gidiyorsa evlenmesinler daha iyi. Mala mülke saranların peşine verenler de onlar.
İslam'da bile böyle derken hahah kim dinimizi tam anlamıyla yaşıyor? Zor zamanda darlık verecek eş mi islama uygun olacakmış bu ne kadar mantıksız bir şey :D Her şey islam'a göre olsaydı 1 kadının 10 tane sugar dadysi olmazdı sosyal medyada dötüyle ünlü olmazlardı :D Kadın ve Erkek eşit felan değil sen hiç bir kadından ev araba istendiğini gördün mü evlenirken göremezsin çünkü öyle bir şey yok altın isteyen erkek gördün mü yok :D Her boku yiyen kızların her şeyi istemeleri de ironi , sana demiyorum bunları üstüne alınma ama kadınlar hayatı beleşe yaşamaya gelmiş Türkiye topraklarında :D Eşime ben alırım uygun olursa ama illa şu şuna şunu almış bana da alacaksın düşüncesinde çoğu
Sana senin gibi biri denk gelir umarım. Herkes dengini alsın böyle olaylar da çıkmasın djfj
Benim gibi biri denk gelirse sevinirim gayet uyumlu olur :D Ne oldu diğerlerine yanıt vermedin hahah
Üşendim devamına da sonra cevap veririm
Herkes bir kendine çeki düzen versin bulunmadık bursa kumaşı değil kimse herkes haddine bilecek baştan
Kızlar bulunmaz Hint kumaşı Türkiye'de
Abi kız dediğinde yani bir bmw ye tav olacak kesim
bazen öyle absürt taleplerle karşılaşıyoruz ki işin dozu cidden kaçıyor, ekonomik şartlar ortadayken bu kadarı fazla geliyor insana.
Çıtamız yüksek değil
Siz geride kalmış olabilirsiniz
Kac lira maaşın var söylesene
Evet anneleri böyle yetiştiriyor. Ben çektim aman kızım sen çekme.
Fabrikasyon sıkıntılılar
yabancı kadınlar daha çok bu şekilde maddi şeylere düşkün
Sacmalama Allah aşkına akrabam evlendi kız hiç bir şey istemedi
çünkü istemesine fırsat vermeden her türlü şeyi ayaklarına kadar getiriyorlar.
İstemek isteyen bir şekilde ister onlarda öyle bir adet yok
bende görüyorum yabancılarla evli olanları. kahvaltıyı bile erkekler hazırlıyor, sürekli otel otel geziyorlar tatiller çiçekler hediyeler falan, türk kızı telefon isteyince mi çok oluyor ve yabancılarla evlenen erkekler nedense fakir değiller
Sen bir git şu telefonun fiyatına bak bi
ugrasamam
Hahaha
Siz doğurun ve regl olun yeminle ne isterseniz o olur
Olsun...
Niye diğer ülkedekiler de dogurmuyor mu tek siz mi doğuruyorsunuz
Diğer ülkelerden bize ne 😃
Saçma sapan konuşma la
Sen konuşma lan anan seni doğurmuş ona saygın olsun kızlar diyip durmayın beğenmiyorsan sil geç zorunda değilsin ki 😃
Şimdiki kızlarla annem bir mi lan ekonominik bir kadın o
İşte o yüzden beğenmiyorsan uğraşma bu kadar basit
Beğenmek mi mesele olm
Mesela istediğin gibi biri çıkarsa muhatap olmak
Tamam reis tamam he
Sus lan çarparim ağzına ha 😂
Kadından bol ne var beklentilerini karşılayabileceğin birini bul evlen
Sizde yüksek beklenti içinde olun 😌
Yok bişi demicem
Evlenmeden telefon istemesi sıkıntı.
Telefon istemesi sıkıntı
Hayır, her yıl isterse sıkıntı. Bir kez alacaksın, yıllarca kullanacak. Evlendiğinizde hayatı paylaşmayacaksanız, evlenmeyin.
Kusura bakmayın da Türk kadınları modern dolandırıcı gibi geziyor aşk falan yalan gibi :D
Bro, ağabeyimin biri telefon biri de gözlük aldı. İhtiyacım olduğu için aldı. Şimdi ben ağabeylerimi sevmiyor muyum? Seviyorum. Maddi olarak bir şeye ihtiyaç olunca dolandırıcılık olmuyor bu.
O içinden gelmiş bir şey bu daha çok almasını istemek ikisi bambaşka olay ya hani
Herkes aynı değil.
Sen gibisini bulamıyoruz yaaa
Vay bee
Herkesin içinde ilan ettik tüh gördün mü bak
Şştt
Utandım gidiyorum buralardan
😂😂
ama bir türlü ikna edemedim hsadhf
Hahaha
İstemeyen almasın karşim
Yabancı bulsak sizi alir mıyız
Yok erkeklere az bile 😂
İşlerine baksınlar
Böyle uzuz şeylere gerek yok
Ucuz*
Ucuz mu
Hee ucuz. Napayım ya iPhone telefonu, ben kaliteli bir huzur istiyorum. Gerek yok
Aslanım benim bee yıldızlı pekiyi
Ehehe teşekkür ederim bendende sana çiçek 💐✨
Düşüncelerim bu yönde, şov olsun diye demedim. Umarım ya insAllah kıymet bilen insanlara denk geliriz. Teşekkür ederim.
Amin rica ederim
Degil be
Tamam reis
Baya hemde.
Bence çok fazla değil
Tabi canım nasıl olsa gökten para yağıyor erkeklere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?