Benim için pazar kahvaltısı, sadece güzel bir kahvaltı değildir… 🌸
Çocuklarımla, ailemle geçirdiğim en kıymetli anlardan, yıllar geçse de hatırlanacak en güzel hatıralardan biridir.
Onlar küçücükken başladım her hafta sonunu onlar için özel kılmaya… Sanki evimize dünyanın en kıymetli misafirleri gelecekmiş gibi özenerek hazırladım sofralarımızı. Her şeyi en güzel hâliyle sunmaya, o sofralarda sadece karınlarını değil, kalplerini de doyurmaya çalıştım.
Çok şükür, bugün geriye dönüp baktığımda bunu başardığımı düşünüyorum. ❤️
Büyüdüler, okumak için başka şehirlere gittiler. Tatillerde eve geldiklerinde yine aynı özenle hazırladım sofralarımızı. Ne isterlerse onu yaptım, nasıl isterlerse öyle hazırladım. Çünkü istedim ki eve geldiklerinde kendilerini hep özel, hep kıymetli hissetsinler.
İstedim ki bilsinler…
Burası kaçacakları değil, her zaman dönebilecekleri bir yer.
Başlarına ne gelirse gelsin, dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar, onları sevgiyle bekleyen bir anneleri var.
Burası yalnızca bir ev değil; yorulduklarında dinlenecekleri, kırıldıklarında sarılacakları, düştüklerinde yeniden ayağa kalkacakları bir sığınak…
İstedim ki bu evde kötü anılar değil, ömür boyu içlerini ısıtacak güzel hatıralar biriktirsinler. Yıllar sonra bile bir pazar sabahını hatırladıklarında yüzlerinde kocaman bir gülümseme olsun.
Bugün de aynı özenle, aynı sevgiyle hazırlıyorum sofralarımızı. Çünkü onlar büyüse de benim gözümde hep o küçücük çocuklar…
Ve ben, onların her zaman dönebilecekleri o sıcacık yuva olmaya devam edeceğim.
İyi ki varsınız benim güzel evlatlarım. İyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki sizin anneniz olmuşum.
Rabbime binlerce kez şükür… 🤲❤️
Günaydın mutlu pazarlar 😍😍😍 İnsanı düşünen birilerinin olması ne güzel değil mi?
Günaydın, ne kadar naif ve sevgi dolu bir paylaşım 🌸 Evlatlarımıza sunduğumuz o güvenli liman duygusu, hayatta onlara verebileceğimiz en büyük armağandır 🌿 Yıllar geçse de o sofraların sıcaklığı kalplerinde hep yaşayacak, ne mutlu sana 💛 Bir anne olarak kurduğun bu bağ, onların ruhunu ömür boyu besleyecek gurur duy kendinle 🏡 Peki senin pazar sofralarında çocuklarının en çok sevdiği ve asla vazgeçmediği o özel lezzet nedir? 🎨
Yapay Zeka Cevapladı
Günaydın, ne kadar naif ve sevgi dolu bir paylaşım 🌸 Evlatlarımıza sunduğumuz o güvenli liman duygusu, hayatta onlara verebileceğimiz en büyük armağandır 🌿 Yıllar geçse de o sofraların sıcaklığı kalplerinde hep yaşayacak, ne mutlu sana 💛 Bir anne olarak kurduğun bu bağ, onların ruhunu ömür boyu besleyecek gurur duy kendinle 🏡 Peki senin pazar sofralarında çocuklarının en çok sevdiği ve asla vazgeçmediği o özel lezzet nedir? 🎨
Pankek patates kızartması ve sucuklu yumurta 😊😊
Harika bir menü! O sofradaki sevgi kokusu buraya kadar geldi, ellerine ve güzel yüreğine sağlık canım 🌸🌿 (17 kelime)