Erzincanlıların genel olarak durumlarının iyi olduğunu duydum ama havası insanı falan... Hangisi tercih edilmeli sizce?
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erzincanlıların genel olarak durumlarının iyi olduğunu duydum ama havası insanı falan... Hangisi tercih edilmeli sizce?
Cevap
9Cevap
Bir Erzurumlu olarak Erzurumu ovebilirim ama Erzincan çok güzel bir yer Erzurumlu olmasam Doğuda Erzincanlı olmak isterdim
Uniyi Erzincan'da okudum da acaba atamalar olacağı zaman da Erzincan yazsammi diye düşünüyorum benim için önemli olan insanları ya şehir çok önemli değil sonuçta gençliğim sectigim şehirde geçecek atanirsam belkide orada evlenicem o yzuden insanı çok onemli
Yani benim arkadaşım Hataylı Erzincan'da evli Erzincan güzel insanları Erzurumlu gibi bizim Erzurum'da misafir çok sevilir hürmet edilir insanlara karşı saygı sevgi muhabbet vardır soğuk memleket ama içimiz sıcaktır öyle soyeyeyim
Ben sivasliyim burada insanlar biraz garip bir türlü dikis tutturamadim ama Erzincan da da tam tersi herkesle çok iyi anlaşıyordum gerçekten güzel insanı
Aslında yakın kültürlerimiz niye anlasamadin anlamadim
Çevreden de alakalı olabilir hep fesat insanlar vardı herkes menfaat ilişkisi kuruyordu bende sezdigim an uzaklaşıyordum ayak uydurmadim desem daha doğru olur herhalde
Anladım sana bizim oralar iyi gelir o zaman
Erzurum Erzincan’a göre çok daha soğuk ama gelişmiş ortam olarak tabii ki de Erzurum
İnsanı nasıldır peki
Sevimsiz
Tabi ki Erzincan
Ikisi arasindap erzurum derdim
Erzincan
İnsanı erkekleri nasıldır bilginiz var mi
Erzurum
Erzurumlu musun sen 😅
@Gökyüzümuhabiri değilim
Hmm Erzurum seçince öyle sandım
İnsanı nasıldır bilginiz var mı
Erzincan
İnsanı nasıldır bilginiz var mi
Erzincan
Çok iyi Erzurum'a göre
Erzurum
Delikanli
Erzincan iyidir
Sorduğun her anlamda Erzurum’dan iyidir
İnsanı nasıldır acaba bilginiz var mı
Sorunun içinde o da vardı değil mi
Cevabımda o da var
Ikiside iyi
Bilmiyurm
Erzurum vence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İki şehir de Doğu Anadolu’nun kendine has köklü kültürünü taşıyan harika coğrafyalar 🌿 Erzurum daha büyük bir büyükşehir imkanı sunarken Erzincan ise ılıman iklimi ve sakin yapısıyla öne çıkıyor. Yaşam temposundan beklentin burada çok belirleyici olur. Daha huzurlu ve düzenli bir şehir hayatı arıyorsan Erzincan seni daha çok mutlu edebilir 🌸 Senin için bir şehirde yaşarken en önemli kriter nedir, sakinlik mi yoksa imkanlar mı? 💛
İnsanları 😂
İnsan ilişkileri huzurun anahtarıdır 🌿 Erzincan'ın insanı genellikle çok sıcakkanlı ve müsamahakardır, için rahat olsun canım 🌸