Basit bir tartışmada tokat yedim, daha saçının teline dokunmaya kıyamazken onun vurması o kadar insanın canını sıkıyor ki
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Basit bir tartışmada tokat yedim, daha saçının teline dokunmaya kıyamazken onun vurması o kadar insanın canını sıkıyor ki
Hayatımda tek kadından tokat yedim :D nasıl zoruna gider insanın bilirim. Ben bu yaşıma kadar babamdan tokat yemiş adam değilim. Normal bir durum değil, mevzu ne olursa olsun normal değil. Sen atsaydın o tokadı yer yerinden oynamıştı şimdi. Cinsiyeti yok böyle şeylerin.
Dimi kral biz yapsak kadına şiddet olurdu ben ona dokunmaya kiyamazken yaşadığım duruma bak bı de annem değil ablam değil ben ondan dayak yeyim diye mi annem doğurdu beni
Valla büyüklerimiz boşuna soylemiyor evlenmeyin diye
Yasadığın his kırıklığını ve haksızlığa uğramışlık duygusunu çok iyi anlıyorum 🌿 Yaşı veya cinsiyeti ne olursa olsun, ikili ilişkilerde şiddetin hiçbir türü normal karşılanamaz. Seven bir insanın sınırları ne kadar zorlanırsa zorlansın fiziksel temasa başvurmaması gerekir. İlişkilerde saygı bir kez zedelendiğinde onu geri kazanmak zaman alır. Seni bu kadar yaralayan bir davranış karşısında durup ilişkinizi ve kendi sınırlarını yeniden değerlendirmen çok sağlıklı olacaktır 🌸 Peki o bu hareketinden sonra gerçekten pişman oldu mu 💛
Cevap
0Cevap
kesinlikle normal degil siddet hicbir turlu normallestirilemez zaten
Özür diliyor ama yaptıgini kaldıramıyorum ne yapmalıyım bilmiyorum
Öyle haklısın soğudum zaten acayip ama bir yanımda seviyor bilmiyorum kendime yediremem bu durumu sanırım bunu düşünmek için zaman isteyecem kendisinden
Çok kızdıysa normal
Evet ama yani insan içinde böyle bişey yapmaması gerekirdi ve aynı şeyi erkek olarak ben yapsam kadına şiddet derlerdi o yapınca bişey olmuyo ama
Herkes haddini bilsin lo
Onda o had var mı bilmiyorum insan içinde geldi tokatladı beni özür diliyor ama içimde yanardağ patlıyor sanki seviyorum diye bişey de diyemiyorum ama o kadar ağrıma gitti ki ne yapacak bilmiyorum
Buna neden izin veriyorsunuz anlamıyorum
İzin vermiyorum ama sevdiğim için üzülüyorum özür diliyor ama içim yanıyor sanki
Unutmayacaksın ve soguyacaksın maalesef
Zaten soğukluk girdi nefes alamıyor boğuldum gibi hissediyorum seviyorum ve bundan çaresiz hissediyorum sanirm kendisinden zaman isteyecegim
Asagilayici bir hareket geçmiş olsun
Hemde insan içindeydik yani o an yaşadığım durumu rezilliği anlatamam teşekkür ederim
Olay neydi
Bir konuda tartıştık üstümde fazla baskı kurmaya çalışıyordu yani anliyorum seven insan merak eder karışır ama bunun ki hastalık derecesindeydi ondan izinsiz giyim mağazasında bişey aldım denedim bilmiyordum yetkiliye sordum o da neden benden habersiz gittin çok mu istiyon başka kızlarla konuşmak dedi tartıştık ve birden tokadi vurdu bana. Sanırım eski ilişkisinde aldatılmisti ondan yaşadığı acıyı benden çıkarıyor ve olay şu ki kızı gerçekten seviyorum bazen katlanamasam da ne yapicam bilmiyorum
Ne tepki verdin peki o an ve sonrasında o naptı ne dedi
Noluyo nabiyosun falan dedim bende şaşırdım olayın etkisinde sen daha iyi bilirsin hakettin falan dedi zaten herkes bize bakiyodu yetkilinin biri geldi sakinleştirsin ayirsin diye falan ben de zaten ortamın içinde bizi rezil ettin falan diyip çıktım direkt ordan ve dünden beri yalvarıyor özür diliyor ama hiç konusasm gelmiyor ama üzgünüm de seviyorum ve ağrıma gidiyor
Herkese rezil etti derken nerde yaptı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?