Kadınlar ne istediğini bilen, sert davranışlı erkekleri seviyormuş. Ben bunu araştırdım. Bu kadın sırf kendi böyle istiyor diye bana bu şekilde konuşmuş, ben anlamadım ama neyse
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınlar ne istediğini bilen, sert davranışlı erkekleri seviyormuş. Ben bunu araştırdım. Bu kadın sırf kendi böyle istiyor diye bana bu şekilde konuşmuş, ben anlamadım ama neyse
Kadınlar naif erkekleri, yönetebildikleri için sever.
Sert erkekleri de yönetilebildikleri için sever.
Bu tamamiyle mizacına göre değişiklik gösterir. Bazıları yönetmeyi sever, bazıları yönetilmeyi. O yüzden denge çok önemli.
iki + kutup birbirini iter ,
iki - kutup da birbirini iter, bu yüzden evliliklerde anlaşmazlıklar çok fazla.
+,- kutupların birbirini bulması her zaman iyidir.
Bu algı genellikle yanlış anlaşılan sınır koyma ihtiyacından kaynaklanıyor 🌿 Kadınlar sertliği değil; ne istediğini bilen, kendine güvenen ve sınır çizebilen erkekleri çekici bulur. Naiflik ve iyilik harika özelliklerdir; yeter ki ezilmeye izin vermeyen duruşla birleşsin 💛 İnsan sert olmadan da güçlü ve kararlı durabilir 🌸 Sence senin ilişkilerinde nezaketin bir zayıflık gibi algılandığı anlar oldu mu? 🧘♀️
Cevap
3Cevap
Merhaba. Lütfen kafanızı saçmalıklarla bulandırmayın. Kendinize iyi bakın, sağlığınıza dikkat edin ve özgüvenli olun.
Yani azımsanmayacak çoğunluk öyle tahmin
Nasıl yani
Ben kibar erkek severim ama ezik erkek sevmem
Beyni olan erkek severler abisi
Her kadın değil ama tercih edenler var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?