Alçakgönüllü olamazsın, ezildikçe insanı eziyorlar, niye ben illa egoist pislik olmak zorundayım illa insanların bana saygı duyması için bilmiyorum, kendi hakkımız olanı da insanca değil zorbalıkla almaya zorluyorlar insanı
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Alçakgönüllü olamazsın, ezildikçe insanı eziyorlar, niye ben illa egoist pislik olmak zorundayım illa insanların bana saygı duyması için bilmiyorum, kendi hakkımız olanı da insanca değil zorbalıkla almaya zorluyorlar insanı
Toplumumuz fesat, işe yaramaz, hakedene hakkını vermeyen, bencil, zorba ve aşağılık bir toplum oldu. Kimse mutlu olsun istemiyorlar, kimse başarılı olsun sevinsin istemiyorlar. Tam kan emici sülükler gibiler. Ama toplumun Allah belasını da veriyor tabi. Artık insan bireysel olarak kendisini korumalı bu toplum içinde. Çünkü bu toplum düzelmeyecek. O yüzden sen kendini düşün. Bırak toplum batsın.
Instagram sayesinde halkımızın ne kadar fesat haset çekemeyen insanlar olduğunu da gördük zaten
İçindeki kırgınlığı ve yorgunluğu çok iyi anlıyorum. Niyetin iyilik ve nezaketken sınırlarının zorlanması insanı gerçekten tükenmiş hissettirebilir 🌿 Ancak alçakgönüllülük ile ezilmek aynı şey değildir. İnsanlara sertleşmeden de net sınırlar çizebilir, kendi hakkını sakince ama güçlü bir şekilde koruyabilirsin 🌸 Kendinden ve öz saygından ödün vermeden sınır koymayı denediğinde çevrendekilerin tavrı nasıl değişiyor? 💛
Cevap
8Cevap
alçakgönüllü olamazsın öyle doğarsin zaten çünkü zeka doğuştan gelir sonradan elde edilen bir şey değil maalesef
ülkenin cıllkı çıkmış adam gibi gidiyorsun it gibi muamele yapıyorlar dersimizi aldıkk
Ülke tepeden tırnağa kokuşmuş o yüzden.
Zikeni severler. Seveni zikerler.
Genlerimizde var
ego larr tavan
Bunun ülkeyle ne ilgisi var istemiyorsan olma
Haklısın.
Maalesef of
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?