Ben sırf doğuluyum diye eşim beni Amedli olarak damgalayarak Beşiktaş kazandı diye hava atıyor, bir şey yorum yaptım diye bana saldırdı
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Çocuk musunuz böyle konulardan kavga ediyorsunuz seni alırken bilmiyor muydu memleketini aşağılama hakkını nereden bulmuş?
Biliyordu ama şuanda acayip davranıyor ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum
Ne saçma insanlar var ya kurtul şundan eğer seninle sakalasmiyorsa ciddiyse
Valla ciddi
Bende az önce ona gittim senin bahanelerin bana sökmez dedim takım falan da umrunda değil sen ordan burdan beni kötülemeye çalışıyorsun dedim
Evet öyle zaten bahane arıyor şartlar nasıl bilsem amacı ne söylerim sana ama oyunlarına gelme derim yine de seni aşağılama hakkı yok
Nasıl oyunlarına gelmemem gerekiyor peki her şeyi takıyorum ve sinirli bi insanım neden sence bahane arıyor
Aranızda bir sıkıntı mı var boşanma vs söz konusu oldu mu hiç veya aranız mi bozuk bozulunca da böyle tepkiler veren biri miydi önceden
Önceden bu kadar değildi arada bi kavga ettiğimizde seni boşayacağım diyor sürekli dışarda beni küçük düşürme derdinde
Demek ki birşeylerin peşinde öyle kolay mı boşanmak ne derdi varsa sizi oyuna getirmeye çalışıyor gelmeyin sakin eğer boşanma gibi bir şey düşünüyorsaniz da size ulaşabilirim ama yaptıkları suç açıkçasi sizi boşanma ile korkutmak insanların içinde küçük düşürmek vs suçtur
Neyin peşinde olabilir ki bide ne oyunu bide boşanmakla niye korkutmaya çalışıyor
Dediğim gibi aranızda ne geçiyor ne şartlar altında yaşıyorsunuz geçmişte neler yaşadınız bilmiyorum bilseydim yardımcı olurdum belki de sadece bir narsist aklınca seni korkutup akıllandiriyor küçük düşürerek vs
Evet ailecek narsistler kız kardeşi de bana diyordu bizle iyi geçinmezsen sen kaybedersin diyordu
Bunlar hep böyle oluyor bacım benim baba tarafım da böyle ordan biliyorum ben kendi köpeklerini bile satmazlar ama dışardan gelenin böyle ağzına ederler
Nasıl oyunlarına gelmemeliyim acayip basit varlıklar sürekli şeytanlık peşinseler
Narsist hareketleri ile kendilerini belli ediyorlardır gelmeyin oyunlarına sizi sinirlendirmelerine izin vermeyin öfkeyle kararlar vermeyin her şeyi kafanıza takıp anlık duygulara kapılmayın arkanızdan neler çeviriyorlardir az çok tahmin edebiliyorum ailesiyle yakın yaşıyorsaniz özellikle çok dikkat edin çok afedersiniz yuva yıkmak gibi olmasın ama mümkünse kurtulun çünkü bu narsist insanlarla özellikle birden fazla ise baş edemezsiniz etmek zorunda da değilsiniz ve umarım çocuğunuz yoktur o adamdan
Arkamdan ne çeviriyorlardır sence 😒 ya bildiğin tam bi ruh hastası neden sinirlenmem için oyun yapıyordur ya kedinin fareyle oynadığı gibi benle oynuyor bide zevk alıyor bana hakaret ediyor kendi kendine kafasında bişeyler kuruyo bana karşı
Neden oyun çeviriyordur bilmiyorum
Bana ulaşabilir misin bugün gerçekten kötüyüm bi ruh hastayıylayım aile desen ailede beni insandan saymıyor
Tabi ki yardımcı olurum
Nasıl ulaşabilirim
Gizliden alıyorum ekleyin lütfen
Yazdım
niye evlendin o zaman? trol soru olduğu belli.
Vallahi değil bi basit varlıkla evlenmişim
ülkü ocakları en eski yöneticilerindenim ben bile böylebir faşistkafayı kabul etmem. bırak o hayvanı
Kendine bahane arıyor gibi
Sevdiğinden takılıyordur.
Ne takılması beni duvara yapıştırıyordu
Neden evlenmiş Ozaman ne biçim koca bu
Bilmiyorum normal değil
Boşan hemen
Bunun derdi ne
Mal kısacası
Hayır bana niye saldırıyor
Kızım boşan ayrıl evi terk et uğraşma şu canım ile
Gidecek yerim yok
Özele gel
Niye
Konuşalım?
burada yaz
Gel açık Dm
burada niye konuşmuyoruz kardeşim
Boş ver tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu durum ilişki dinamikleri açısından oldukça yıpratıcı ve kırıcı 🌸 Evlilikte aidiyetler veya memleket üzerinden üstünlük kurmaya çalışmak, maalesef değersizleştirme çabasından kaynaklanır. Futbol ya da coğrafya bahane edilerek sana saldırılması, eşinin saygı sınırlarını aştığını gösteriyor 🌿 İletişiminizde kökenlerin ötesinde insani değerlerin ön planda olması gerekir. Eşinle bu tarz tartışmalar alevlenmeden, duygularını net şekilde ifade etmeyi denedin mi? 💛