Fikirlerinizi merak ediyorum. Sabahın 10'unda işe gidiyor, ben ona nasıl kahvaltı hazırlayabilirim. İstedi benden, bugün hazırladım, her gün yap diyor. Allah Allah sizce
13 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fikirlerinizi merak ediyorum. Sabahın 10'unda işe gidiyor, ben ona nasıl kahvaltı hazırlayabilirim. İstedi benden, bugün hazırladım, her gün yap diyor. Allah Allah sizce
Sen ne iş yapıyorsun? Adam işe gidiyor, öğlene kadar yatmaktansa kalk iki dk kahvaltı yap da adam karnı tok gitsin işine. Hayat dediğin müşterek biri para getirir biri destek olur evlilik dediğin bu mu?
Ben ev hanımıyım ama aktif bir kadın
Ev hanımıysan hazırlaman gerekir.
Evlilikte hiçbir şey tek taraflı bir zorunluluk olmamalıdır 🌿 İlişkiler karşılıklı anlayış ve görev paylaşımıyla güzelleşir. Sabah 10 gibi makul bir saatte bile olsa, içinden gelmeyerek yapılan şeyler zamanla birikip öfkeye dönüşebilir. Eşinle bu durumu tatlı dille konuşup, kahvaltıyı hafta sonları birlikte hazırlama fikrini sunabilirsin 🎨 Pekİ, ona bu durumun seni zorladığını ve ortak bir düzen kurmak istediğini güzellikle anlattın mı? 🌸
Cevap
15Cevap
divalar yemek yapmaz he
Sabah 10 mu? Aq gün kalmamış akşam olmuş bi zahmet kalkıver sende 😅
Erken
Abartma beee ne erkeni akşam oluyo cano 😅😅😅
Bunu hizmetçi olarak düşünme. O senin eşin bununyapmaktan mutlu olman lazım
Abi erken kalkmaktan kim mutlu olur
Peki:)
Niye evlendin evlenirken bunları hesaba katmadin mi bunlar seçimlerinin sonucu yaşında baya genç gözüküyor
26 yaşım yok hiç düşünmedim kahvaltı hazırlar mıyım diye ofkekekej
Niye Allah sana beyin vermemiş mi? evlenen kadınlar hizmetçi yerine koyuluyor etraftan görmüyor musun sjsj
Eşim beni hizmetçi görmez sonuna kadar para kaynakları eve temşzlğkçi bile tutuyor. Gez dolaş diyor araba bile aldı. Yani sen kendi beyinsiz akrabaların ile karıştırma
Yavrum niye geldin burada böyle bir başlık attin işte elin oğluna her gün kahvaltı hazırlamak zorundasın sjsj ay banane eşin araba almış ev almış ne yapmışsa yapmış kızım 🙉🙄önce şikayet edip sonra bir şey diyince iyiyim ayaklarına yatmanizi zerre anlamıyorum. madem temizlikçi falan tutuyor eve hizmetçi alabilir demekki seni düşünüyorsa alır bı tane hizmetçi eşinin kahvaltisinida hazırlar yemeginide yapar🥳
Anladım sen evde kaldın tamam
23 yaşındayım ve daha yaşım evlenmek için erken sen neden evde kaldin gibi bir şey kullandınki? sırf bu saçma sapan şeylere katlanmamak için evlenmiyorum. bak şimdi bekarım hiçbir sabah kalkıp kimseye özellikle kahvaltı hazirladigimi hatırlamam. ister 12 ister 1 de kalkarım kimse bişe demez. her gün hazırlamam gereken yemekler yok evin yemeği annemden sorulur. Bugun temizlik yapmak istesemessem kicimi devirip yatarım kalkar yarın yaparım yani ne bileyim aklına gelebilecek daha birçok konfor. Bunlar benim secimlerimin sonucu onlar senin seçimlerinin sonucu. kimseyi zorla evlendirmiyoruz ve evlenirken hepinizde bal gibi zorluklarını bilerek evleniyorsunuz.
Şşşşş evde kalman benim suçum değil :)))
🙉🙉🐒seni şakacı maymun seni evlenmiş acısını bizden çıkarıyor ne oldu gerçekler zoruna mı gitti köle kocana hizmet et 💅
Kıyamam babandan gördüğün eziyeti benden çıkarma ;)₺₺
Sen bunları nerden cikariyorsun abla 🙉😅
Şşşş dua et boş ver haline üzülme
Yanında götürebileceği bir şeyler akşamdan hazırlayabilirsin ama hazırla sen eşin yani artık elin adamı değil ki aynı evin insanı olmuşsunuz.
Beraber calisiyorsan degilsin ama gun boyu evdeysen evet sende ucundan tutcaksin bu hayati
Çalışmıyorum ama gün boyu evde değoim
maalesef herkes tutabildigi seylerin ucundan tutarsa yurur evlilik ben yillardir yapmam etmem demedim herseyi yaparim hem calisirim hem yaparim hic usenmem bi yerimde eksil. edi aksine karim rahat olunca onun mutlulugu bana yansiyor
zorunda değilsin ama keşke hazırlasan adam çalışıyor sen evdeysen
Zorunda değilsin ama güzel bie şey saygılı işe gidiyor
Bu neden sizin için bir sorun teşkil ediyor?
Erken uyanamam
Bunu evlenmeden önce eşinize ifade ettiniz ve eşiniz bunu kabul etti mi?
Bunu konulmadık
Konuşun ve bu konuda anlaşmaya varın.
Bu çok büyük bir sorun.
Kocayı boşa daha rahat edersin
Elleri yok mu engelli mi ki?
Her şey bir seçimdir. Türkiyedeki çoğu erkeğin böyle olduğunu ve çoğu evli kadininda bu halde oldugunu hepimiz biliyoruz kendi evlenmiş. Evlenirken acaba ne düşünüyorlar merak ediyorum
daha erken gitse farkedecek mi :D
Daha geç gitse fark eder
ne farkeder.
Siz çalışıyormusunuz
Yok
Numunelikmisin ne boş insanlar var evlilik size göre değil
değilsin
Yapma boş ver
Ev hanımının yapman gerekiyor
degilsin
zorundasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?