Çok kötü hissediyorum kendimi, bana çok ağır şeyler söyledi, hiç sevgilim olmadı, kariyerime odaklandım, mezun oldum ve işe girdim, iş arkadaşıma açıldım, diğer kız arkadaşlarım zorladı, çok kötüyüm, berbat haldeyim
13 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok kötü hissediyorum kendimi, bana çok ağır şeyler söyledi, hiç sevgilim olmadı, kariyerime odaklandım, mezun oldum ve işe girdim, iş arkadaşıma açıldım, diğer kız arkadaşlarım zorladı, çok kötüyüm, berbat haldeyim
Ona inat orada kalmalı ve umurunda olmadığını göstermelisin. Ve görmezden gelmelisin onu çünkü ona gerçekten koyar. Gözünün önünde başka birileri ile sevgili olduğunu görünce de bin pişman olur. Sekmez bu, net
Bana sence ben senle konuşur muyum guzelsın ama guzellıgını kullanamıyorsun parmaklarında oje yok gösterişli elbiseler giymiyorsun bak defneye ben onun gıbı isterim mini etekler giyen kızları beğeniyorum sen yapabılıyor musun söyle bakalım dedi ben kendimi değiştirmemem dedim sonra oda bellı zaten benim istediğim kız etiler sen ise ırak dedi
Güldü bana çok içime kapandım öğle yemeğini ofiste yemiyorum dışarı çıkıyorum utanıyorum kımsenın yüzüne bakamıyorum
Böyle diyen bir yaratığı asla takmamalısın. Başkalarına göre şekil alırsan senden geriye ne kalacak? Üstelik güzel olmak için oje falan sürmeye de gerek yok. Hadisizlik yapmış ve gerçekten onu dövecek kadar sinirlendirdi beni. Ona inat onun istediği gibi biri olma ve daha çok parla. Sen nasıl mutluysan öyle ol. Zaten mutlu olunca insan, dış görünüşü nasıl olursa olsun inanılmaz parlıyor. Güzel olmak için onun dediği gibi biri olmana gerek mi var yahu! İyi ki onun gibi biriyle sevgili olmamışsın çünkü seni hep değiştirmeye çalışıp enerjini düşürecekti, küçük görecekti. Allah'ın belası
Yaşadığın bu kırgınlığı çok iyi anlıyorum, yüreğin ne kadar incinmiş olmalı 🌿🌸 İnsanların nezaketsizliği senin değerinden hiçbir şey götürmez. Sırf bir başkasının hamlığı yüzünden emek verdiğin kariyerini ve işini hemen feda etme derim 🎨 Standartlarını koruyarak onunla sadece profesyonel bir sınır çizmek ilk adımın olsun 🧘♀️ Zamana biraz izin verip duygularının yatışmasını beklemek sana nasıl gelir? 💛
Cevap
6Cevap
Abi ne yapıyorsun iş yeri o kadar emeği çöp ediyorsun instagram vs kullansan bile yazan oluyor kala kala iş yerindekilerine mi kaldın
boş ver en azından iş arkadaşın alay etmiş bizim ciddi ilişkideki sevgilimiz alay ediyor ne kalp dayanıyor ne ruh
Bana sence ben senle konuşur muyum guzelsın ama guzellıgını kullanamıyorsun parmaklarında oje yok gösterişli elbiseler giymiyorsun bak defneye ben onun gıbı isterim mini etekler giyen kızları beğeniyorum sen yapabılıyor musun söyle bakalım dedi ben kendimi değiştirmemem dedim sonra oda bellı zaten benim istediğim kız etiler sen ise ırak dedi
Sence böyle kuzum bir adamla ilişki yaşamak mantıklı mı? ya benimkisi ailesiyle tanıştırdı galataya çıkmak için beynimi sykti geldi dün bana dediki evlilik ciddi konu bilemiyorum dedi msmdmddkdkföföf
Onu istemiyorum zaten bana kötü davrandı o gözümde kocaman bir sıfır sadece zoruma gitti gece kafamı yastıga koyunca soyledıklerı gelıyor aklıma. Sevgılın çok çelişkili davranıyor 🥲 neden kararı değiştiriyor
Ortada bir sebep bir olay bir şey de yok bugün bitecek ama içimdeki yangını anlatamam
Ben olsam çıkmam hatta kolay kolay muhattap olmam
Kendi beğendirmek için her yerini mi açman gerekiyormuş ne kadar aptalca
Çok ayıp etmiş. Kabul etmezsin kimseye de söylemezsin olur biter. Alay etmek ne demek
Kalbini açtın diye CV’ni yakma.😀😀😀
Ağır ne söyledi
Ofis işleri sıkıntı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?