Eşimle dün kavga ettik, kavga sebebi de kaynanamgil başka bir ülkede yaşıyorlar, yazları da buradalar. Evet, kaynanam yedirdi içirdi, evimizde kaldığı için ama biz de elimizden geldiği kadar yedirdik. O eve malzeme alıyordu, biz de lokantalara götürüyorduk kaç defa. Her neyse, kaynanamgil gitti yurt dışına, yurt dışına da giderken hediye olarak 2000 TL'ye baklava aldık bir ay önce. Şimdi de yine 2000 TL'lik bir şey gönderdik, diğer ay da kardeşinin doğum günüymüş, ona da 2000 liralık hediye aldık ve yanında yine bir baklava filan gönderelim diyor eşim ve paramız da yok yani, krediden yapıyoruz. Ben de "O zaman annemin doğum günü var, ben de anneme hediye almak istiyorum" dedim. Eşim "Sırf ben alıyorum diye inadına alıyorsun, tamam ben almıyorum" diye tribe girdi. "Sanki ben geçen yıla ailene alalım demiyor muydum" diyor ama şimdiye kadar ben aileme hiçbir şey aldırmadım. Oysaki ailem her ay bana bir evlerinin kirasını hibe ediyor, veriyor, kardeşime de bir milyonluk araba desteği çıktılar. Ben de kira alıyorum diye haksızlık olmasın diye ben de eşime "Diğer ay annengile bir şey gönderecek misin, hani şimdi yine gönderdin, ekstra yine gönderecek misin" diye sordum. O da "Evet" deyince, "O zaman ben de anneme hediye almak istiyorum" deyince kavga başladı. "Sen sırf aileme gönderiyorum diye böyle yapıyorsun" dedi ama yani bir de iki değil. Sonra bana "Onların evinde oturuyorsun kira vermiyorsun, asıl senin demen lazım gönderelim" diye başladı. Ama benim de ailem kira veriyor ona bakılırsa dedim, "Ama ben aileme bir şey almıyorum" dedim. Bana "Sen paracısın bilmem ne" diye başladı saydırmaya. Tamam da tek taraflı aileye yüklenilmez ki, bu kadar da haksız mıyım? Ben de halime hiçbir şey almamışımdır, ufak tefek nadir yani.
Güncellemeler
11 gü
Ee ben para yok diye aldirmjyorum cocuk ailesine harciyor sonra lafini edince de evinde oturuyon nankorsun diye basliyor ee benimde ailem var
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer