Arkadaşlar, size biraz içimi dökmek istiyorum çünkü gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum
Ben Fransa’da yaşıyorum, burada doğdum büyüdüm. Uzun zamandır iş arıyordum ve sonunda bir iş buldum. Aslında iş bulduğum için çok sevinmiştim. Neyse, en azından 6 aylık bir kontrat, çalışırım, deneyim kazanırım diye düşündüm ama baştan beri beni zorlayan bir konu vardı: tesettürüm.
Devlet kurumunda çalıştığım için dini tarafsızlık kuralları gereği başörtüsüyle çalışamıyorum. Ben de ilk başta dayanırım dedim. Gerçekten bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim. Ama şu an fark ediyorum ki mesele sadece başörtüsünü çıkarmak değilmiş
Her sabah işe giderken içimde inanılmaz bir sıkıntı oluyor. Sanki işe değil de kendimden bir parçayı geride bırakmaya gidiyormuşum gibi hissediyorum. İşe gidiyorum ama aklım başka yerde, işime konsantre olmakta zorlanıyorum. Sürekli mutsuzum ve psikolojik olarak gerçekten iyi değilim.
Bazen belki alışırım, biraz daha dayanayım diyorum ama sonra kendime bakıyorum ve diyorum ki, ben her gün böyle hissederek ne kadar devam edebilirim?
Bir yandan istifa etmek istiyorum çünkü kendimi iyi hissetmiyorum. Ama diğer yandan da korkuyorum. Çünkü yıllardır iş aradım, sonunda bir iş buldum ve şimdi bırakınca peki ya sonra? diye düşünüyorum. Beni tesettürümle, olduğum gibi kabul edecek bir iş bulabilecek miyim bilmiyorum.
En zoruma giden de aslında çalışmak istememem değil. Tam tersine, çalışmak istiyorum. Bir işim olsun, emek vereyim, kendi paramı kazanayım, kendimi geliştireyim istiyorum. Ama bunu yaparken kendimden vazgeçmek zorunda kalmak beni çok yoruyor.
Belki dışarıdan 6 ay ne olacak, dayan geçsin demek kolay. Ama insanın her gün işe giderken içinin sıkışması, kendini ait hissetmemesi gerçekten çok farklı bir şeymiş.
Şu an gerçekten iki arada bir deredeyim. Bir tarafta yıllardır beklediğim bir iş fırsatı var, diğer tarafta ise her geçen gün beni psikolojik olarak daha fazla yoran bir durum var. Bilmiyorum arkadaşlar. Şu an sadece çok doluyum ve biraz sizlere anlatmak istedim ve galiba üzülerek istifa edeceğim
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer