14 gü

Bazı kızlar neden böyle?

Tatile çıkmıştım 1 yıldır tanıdığım kızla, ortam güzel otel süper geziyoruz hadi şunu yapalım mı tamam yapalım gidelim modundayım, ki uyumluyumdur o konuda. Giyiniyorum kuşanıyorum tuhaf triplere giriyor beni görünce seziyorum fark ettim bariz. Ondan daha gösterişli çekici alımlı biriyim. Neyse otel işletmecisinin çocuğuyla oynayıp havuzda, öptüm işte oyun oynadım kucağıma aldım çocukları çok öperek seviyorum ben. Akşam ortamda çocuk öpülmez anne babası izinsiz dedi yahu sana ne! Bir şey derse anne babası orada der müsaade etmez. Yine otelin beachinde otel müşterilerinin kız çocuğunu sevdim foto çektim, başladı foto çekilmez izinsiz. Ulan anne babası hoşnut onunla oynayıp sevdiğim için foto da çektirirken oradaydılar sana ne oluyor! Hepsini yuttum. Havuzun kenarında çardak var oraya uzandım elbisemle arkadan görürler dedi, koca ağaç var önümde dedim iyi misin bilmem ben uzanmam öyle mesela dedi. E bikinisiyle güneşleniyorsun ya sorunu başını görüyor ya herkes. Beachte yemek söyledik siparişimi değiştirdim 1 saniye falan oldu, a çok ayıp bu yaptığın demez mi ‘ya ne ayıp fikrimi değiştirmem mi? Ona da karıştı. O ayıp, bu doğru değil nesin sen ya dedim öğretmen mi? Saçma canım karıştı durdu tamam dedim en doğru namuslu sensin patladım artık. İşletme sahibinin ortağı zannettim yeşil gözlü adam kim ortak mı dedim tamamen merak! Çocuğun göz rengine mi dikkat ettin demez mi! Patladım artık kıskançlığını bu kadar belli etmese diyeceğim ki belki yanlış anlıyorumdur bak yine iyi niyetli davranıyorum. Ortak tanıdığımız kıza da telefonla yetiştirmiş kendi saygısızlıklarını değil benim karşı çıkmamı tabi. Her yerden bir anda silmeler etmeler ergence. Tiksiniyorum kadınların şu kıskançlıklarından ya. Napim Allah beni senden güzel yarattıysa bazı insanların aurası var resmen enerjimi insanların bana ilgisini kıskandı kendini sönük hissettiği için. Tatilini yap mis gibi eğlenmene bak. Erkeklerde bu yok ya gerçekten.

Bazı kızlar neden böyle?