evlenmekten de korkuyorum ya boşanırsam diye yapamazsam vs kira vermek zor, ben de aile apartmanına tazı geldim napıyım, kocam zengin değil ki
14 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer evlenmekten de korkuyorum ya boşanırsam diye yapamazsam vs kira vermek zor, ben de aile apartmanına tazı geldim napıyım, kocam zengin değil ki
aile apartmanı sıkıntılı bir durum ama belli bir süre idare edip sonra başka bir yerden ev tutarsanız olur yoksa devamlılığı kötü sonçlara nede olabilir özeliniz olmaz en başta
mesrla yaşayabileceğim seneryolar neler
Benim arkadaşım iki senelik evli aile apartmanında yaşıyor ve kaynanası sürekli gelip karışıyor kaynanasının ailesinin bir sorunu olunca hemen gitmek zorunda kalıyor ayrıca kaynanası ona büyü yaptırmış biz araştırdık. esiylede sorunları oluştu bu yüzden daha neler neler
İşte aşağı yukarı aynı şeyler
ben çalışsam kim bana ev işini yaptırabilir ki
Aynı apartmanda durduğun sürece seni her seylerine karıştırırlar sanada karışırlar
@Denizkızı2563 evet genel olarak aynı şeyleri yaşatırlar ama ailede aileye değişebilir dediğim gibi
Endişelerini çok iyi anlıyorum, bilinmezlik her zaman biraz korkutur 🌿 Aile apartmanında yaşamak sınırları korumayı gerektirir. Şimdiden eşinle sağlıklı iletişim dili geliştirmek ve özel alanınızı net çizmek içiniz rahatlatacaktır 🌸 Hayat adım adım yaşanır, kötü senaryolara odaklanıp bugününüzü gölgelemeyin. Kendi sınırlarınızı korumak adına eşinle bu konuyu hiç açıkça konuştunuz mu? 💛
Cevap
4Cevap
Bence daha evlenmeden boşanmayı düşünerek kendini yorma 😄 Önce doğru insanı bul sonra gerisini birlikte halledersiniz
Yine denemelisin bir sitede kaynatamlar la altlı üstlü oturuyorum bazen oluyor anlaşmazlık ama genelde dokunmazlar herkeste olur ayrı yaşayanlar da bile neler neler vardır boş ver
Kendine maddi imkan sağla çalış korkma.
benim çalışmam asgari ücret 🫠
Olsun
hiç bulaşma mutsuz olursun
nasıl vazgeçeyim ya yaşımda genç değilki
o zaman bazı şeyleri netleştirerek kabul et ya da beklentilerin neler onları netleştir..
Aile apartmanına hiç bulaşma
Aile binası zararlıdır
Kocan yüreği onuru aklı varsa gerisi boş
Niyeki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?