Yeni tanıştık, yavaş ilerliyoruz. Yaşı gereği evlenmeyi düşünür mü?
13 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 36 yaşında kaç karı kızla konuşmuştur😂 ciddi ilişkisi bile olmuştur… Hemşireyim bölgeden polis biriyle tanıştık sonuç noldu? 4 yıllık ciddi ilişkisini bitirmiş kızın hediyeleri evdeydi.. Benden gizlemiş devriye arkadașlarıyla sohbet ederken duydum. Kızla her şeyi yaşamışlar. Olmadı kız benden ayrıldı seninle olursa olur olmazsa sen bilirsin dedi. Asla yavaş ilerlemezler senden soğukluk almış ondandır yoksa 36 yaşında bir erkek özellikle polis bu saatten sonra olursa olur olmazsa olmaz kafasındadır ve net söylüyorum ciddi ilişkisi bitmiştir.
Kendisi havadan sudan konuşuyor hep kedisini anlatıyor daha 1 hafta olmadi ama işte yinede çok beni tanımaya yönelik soru sormadi.. zaten ilk 3 gün siz diye hitap etti cok resmi konuştu. Benim için benden sonrası önemli ilişkileri olmuş olabilir bana nasıl davrandığı önemli de bi kafam karıştı
Başlarda öyle konuşur sadece sana özel sanma😂 sana nasıl davrandığı önemliyse geçmişte ciddi ilişkisi umrunda değilse kafan niye karışıyo😂
Örneğin bu sabah nöbetten çıktığımı biliyor bugün sabahtan beri hiç yazmadi tamam uyudugumu bilse bile bir iki bisey yazması gerekirdi.. böyle olunca alternatif mi görüyor beni diye düşünüyorum
E heralde , onlar yazmadan duramaz bak emin ol hepsi öyle öyle olmayan bile devriye arkadaslarının baskısında kalıyo (evlen evde tek yaşıyosun polissin akşam yemeğini birileri yapsın) kafasındalar. Aska arayıp yazmadan duramaz merak eder görmek isterler. Onun hasarı vardır geçmişten😂 bizimkinin tavırlarına benziyo o da öyleydi birgün arkadaş grubu toplanıp onların bölgesine gittik. Benim eşyalarımı onun evine bırakmak için dairesine çıktım çaktırmadan evi süzdüm mor kadife battaniye ve kar küresi ilgimi çekti. Bunlar senin mi güzelmiş dedim (hissettim o an hediye olduğunu) eski kız arkadaşım aldı evde kalorifer yoktu üşüdüğüm için dedi şok oldum. Suratımdan anladı noldu dedi, eski sonuçta atsaydın veya birine verseydin dedim. 6 yıldır polisim geçmişi olmayan bir polis arkadaşım bile yok git sor hepsinin uzun ilişkisi olmuştur dedi. Ben neyim, hayatında sadece evlenip çocuk yapacağın kişi miyim dedim, ister olursun ister olmazsın sen bilirsin dedi o gün ayrıldım. Seninkininde öyledir sende de yakınlık görmeyince uğraşmamıştır.
Ben onun tavrına göre davrandım o da havadan sudan kediden falan konuştu bende öyle cevaplar verdim son mesajımı acmadi bile..1 gün bekleyip instadan sildim.. silmeden önce baktim yeni bir kız eklemis kızda dekolteli farklı şehirden farklı meslekten yani onu da instadan bulmuş.. onun muhabbeti daha çok ilgisini çektiyse ya da evlenmeden biseyler yaşarım kafasindaysa ona yöneldiğini düşünüyorum işte bana cevap vermedi instadan da silmedi yedeklerde tutup arada yoklayacakti o ara yine herseyi yaşayacaktı sonra aile kurmak için bana gelecekti.. Gerçekler maalesef bende de böyle çıktı dün çok üzüldüm.. Normalde hiç asker polis ile konuşmadım arkadaşlarım konuşurdu bana çok fazla kızla konuşuyorlar gibi gelirdi.. ilk kez konustum haklı çıktım.. bundan sonra polis asker asla kabul etmicem herkesi ekliyip konusuyorlar
Evet…. Onlar öyle maalesef hep sosyal medyada flört peşindeler eee tabi polis olmanın verdiği havalarda var.. Bende ilk başta istememiştim belki olur dedim ama sonuç bu. Sen evde otur çocuklara bak ben dışarda havamı atıyım… Doğru düzgün olanlar çok nadir. İyi yapmışsın baştan belliydi aslında ama neyse erkenden anladın. O kızlarla muhabbeti bitsin dm atar naber diye, ciğerini bilirim onların.
3 günde belli etti kendini.. yazsada cevap vermem artık belli etti kendini.. polisligin bi havasının olduğunu düşünmüyorum hemşirelik ile denk meslekler.. aynı statüdeyiz.. Benim fikrim benim onu sileceğimi düşünmedi aklınca mesajı acmayip beni belirsizlikten bırakacaktı o ara bi cok kızla görüşecekti.. E bende çocuk değilim ne anlama geldiğini anlayıp yol verdim.. yinede önyargili değilim karakter meselesi olduğunu düşünüyorum.. Allah oylelerinin karşısına onlar gibilerini çıkartsın🙏 bunu canı gönülden istiyorum o beni yedekte tutmaya niyetlendi.. onun yazdığı kadınlar da onu yedekte tutmaya çalışır ona dürüst olmaz ins
Hava bize göre yok onlara göre var polis hastası kadın çok bilirsin.. Amin, çok dayanamıyolar o tarz kişilerle zaten. Aklınca yedekte tutucak sana yalan konuşup diğerleriyle konuşucak. Aynı benimkinin tavırları😂 kim bu diye sorduğumda nedense hep eski okul arkadaşları oluyo ne hikmetse.. bir gece nöbetteyim profilleri inceledim, okulla alakaları bile yoktu. Herkes yaşattığını yaşar 👍
Yok yok haklısın etrafta asker polis hayranı cok kız var.. Ben bizim için diyorum hemşire ile denk meslekleri var.. sadece disarda biraz insanlar çekindiği için egoya girip kendini bisey sanıyorlar.. Benim bununla konuşma niyetim fikrim artık yasi 36 olmuş ciddi niyetli tanımak için yazmıştır sosyal yaşama taşıyacaktır diye düşünmüştüm profili inceledim cok kız yoktu 3 gün mesajıma anında dönüyordu normal konuşuyorduk sonra acmadi ilerleyen saatlerde baktim yeni bi kızla takiplesmis cok kız olmadığı için gözüme çarptı.. birde cok kız olmasın diye ekle sil yapıyorlar 🤣 kızın profil resmi bikinili dekolteli falan.. Benden o vibe alamadığı için onunla yazisti belki de telefonlasti sesli konuştu o yüzden cevap veremedi belki biraz daha idare edecekti..1 gün cevap vermiyo bi kendi akıllı instadan da silmiyor 🤣ben sildim gerek yok.. Ve bu arada profilime de bakıyor 🤣
Bakar bakmazmı… eğer hayrola noluyo bu kız kim deseydin hemen başlardı içindeki pisliği dökmeye.. sen yakın durmadında ben ondan ekleyip konuştum eee bende erkeğim sonuçta demeye başlardı… iyi yaptın sil at terbiyesiz kaç yaşında girdiği hallere bak..😂 Benimkiyle aynı yaşlar bende 30dum o sıralar, arkadaşlarım hep dediki 36 yaşında hemde polis neden evlenmemiş bu yaşa kadar bence iyi düşün demişlerdide ben ciddiye almamıştım. Bu açıdanda düşün 👍
Benim öyle sorgulayacak vaktim olmadı açıkçası daha bismillah 2-3 gündür konuşuyoruz cevap vermediği gün bende aksama doğru ses çıkmazsa silerim diyordum o gün bi baktim gördüm yeni ekledigini.. Hesabında farklı şehirlerden 4-5 kız da var bence herkesi belirsizlikte bırakıyor o kızlarda yasi küçükse bi ihtimal instagram dan silmiyorlar bunlar cani kime isterse ona yazıyor diğerlerini bekletiyor falan.. işin tuhaf yani yaşlı da duruyor yakışıklı da değil yani bu özgüven nereden geliyor hiç yaşının gerektirdiği gibi davranmıyor cok kızla konuş konuş dur nereye kadar böyle sürecek ki elbet maksimum 3-4 yıl sonra genç güzel kızlar 40 yasinda adamla konuşmak istemezki.. bu kadar mı olgunlasmamis bunlar 20 yaşında gibi davranıyorlar aklim almıyor.. Ben amirim diye üstten üstten konuşuyordu benden beklemiyordu bence🤣
Tabi egodan burnunun ucunu görmezler😂 o sana illaki yazar sinyal atar.. işi bitince, kim napsın herkee konuşanı. Evet onlarıda belirsizlikte birakıyodur vallahi sen konuştukça eski günlerim aklıma geliyo😂 Ben hemen sormuştum çok kız vardı çeşit ceşit.. Arabamın lastiğini degistirmek için yanıma gelmişti devriye arkadaşlarıyla, sizin kızlar bizim çocukları akşam yemeğine çağırmış sen telefonlara bile zor bakıyosun çok soğuksun demişti yine bi şok daha yaşamıştım😂 polis asker rütbe hastası kız oldukça bunların burnu hep havada olur… En sonda ailesine uygun kızı bulur evlenir onlar öyle.
Üniversitedeyken arkadaşlarım hep konuşurdu ama ben hep herkese yaziyorlar diye uzak durdum ilk kez birine şans vereyim önyargili olmayayım dedim hatta belli bir yaş olgunluk seviyesi dedim de yaşla alakası yok.. Yaptığı şey artık herkesin malumu olan bisey kimsede enayi değil bende 32 yaşındayım mesajı açmamak umursamamak saygısızlık yapmak demek ama aklınca 3 gün çok hızlı döndü ilgi gösterdi benim düştüğümü sanıp başka kız ekleyip konuştu diğer kizlarida yedekte tutuyor sadece canı istediğinde konuşuyor ciddi bi ilişki yok.. aklını kullanan biri olsa derki ailemin bulduğunu begenecekmiyim sevecekmiyim.. simdi ciddi şekilde tanışmak isteyenleri değerlendirelim.. simdi bile orta yaşlı biraz zaman ilerlediğinde artık çok çok zor olacak.. demekki yaşla ilgisi yokmuş.. bana benden 5 yas küçük biri talip oldu ben yas farkından dolayı görüşmeden reddettim belki o bu çocuktan daha olgundu
Biz bide küçük yerde görev yapıyoruz akşamları çiftler buluşup çay nargile içer sohber ederdik en çok zoruma giden geçmişinde gezmiz tozmuş ailesiyle kızı tanıştırmış brnide ailesine uygun gördüğü için aceleye getirdi… akşam sohbetlerinde devriye arkadaşların hepsinin geçmişinde ciddi ilişkileri olmuş sadece evlenmek için birilerini istiyolardı, o an içimden dedimki bunlar nasıl ne pis insanlar.. erkenden uzaklaşmak hayat kurtarır😂 👍
Ben egodan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.. hakkında hayırlısı olsun.
Birde yan yana ben ondan daha genç ve iyi duruyorum gerçekten yine buna rağmen bu tavırlar Allah herkesin gönlüne göre versin
Akıl olsa bunları yaparmı😂 36 yaşında düşünsene insan utanır yaptığından
Kendilerini fazla akıllı sanıyorlar karşıdaki aptal zaten oturup ondan bi haber bekleyecek 😄
Yani evlendiniz evlendiniz, yoksa şurada ne kaldı ömür. Ben yaşa önem veriyorum 30 dan sonra artık yuva ve çocuk sahibi olunmalı tabi ruhsal ve fiziksel olarak sağlıklı bireylerse
Polisler deyince burada onların tezgahına düşüp herseyini kaybeden hanımların sikayetinden sonra iki kere düşünmek gerek üstelik evli polis olduğu halde yüzsüzlük yapanların olması güveni azaltiyor
Bence önyargili olmamak lazım her meslekte iyi ve kötüler var.. Herkesin kendini koruması lazim
bence yaşlar gayet ideal, meslekler de olgun ilişkiler için uygun. ortada net bir uyum varsa yeni tanışmış olsanız bile zamanla o evlilik yolu açılır, yeter ki acele etmeyin.
Ya adam kaç gündür düzgün konuşuyor ters bir mesajını görmedim buradakiler yok polisten olmaz kedi besleyenden olmaz tek amacı takılmak falan diyince modum düştü
Harika bir meslek uyumu ve yaşam olgunluğu görüyorum 🌿 İki tarafın da insan hayatına dokunan, empati gücü yüksek mesleklere sahip olması büyük bir avantaj. Ayrıca kedisinin olması şefkatli ve sorumluluk sahibi biri olduğuna işaret eder 🐾 Yaşlar evlilik kararı almak için son derece ideal. Adımları yavaş atmak birbirinizi tanımanız açısından çok sağlıklı 🌸 Sence aranızdaki iletişim tarzı ve gelecek beklentileriniz şu an birbiriyle ne kadar örtüşüyor 💛
Cevap
18Cevap
Ona sen tanıyarak karar verirsin burada fikir yürütlecek bir konu değil ki..
Kurtul evlilik merakından Sümeyye, akışta kal
Geçen arkadaşım görüşmüş kendisi polis mis ama dusuncesi yokmus evlenmiş boşanmış ustleik.
Aksam bize yemege gelsene muhabbeti baslar yakinda
Yok onu yapamaz 😊
Niye zaten tek yasiyodur
Karakterimi biliyor derse olmayacağını da
Başta heralde demez 5 yil ortsmlarini biliyorum hepsinin neticesi belli
Uzun yıllar sevgili olacak değilim ciddiyetsiz ise zaten devam etmicem
Sen bi bulusta ne dedigimi anlarsin Şu an cok zor anlaman senin
Ya çocuk değilim ne dedigini anladım zaten niyeti neyse ya mesajda ya da buluşma da belli eder.. bana evde buluşmakta ters. ima ederse söylerse biter yani
Mesajla ugrasmaz ilk bulusmadan sonra benim dedigimi diyecek sende uzun yillar sevgili kalamam cocuk degilim beni diger kizlara benzetme dersin apla sakin ol
Kedi ne alaka 😅
Manyak güzel şeyler çıkar
Kedinin ilişkide rolü büyük
anlasabiliyorlarsa çıkar neden cikmasin
Çıkar neden çıkmasın kafa yapısı uyuşursaa
seks hayatı bıktırdıysa artık dusunur
Takılırsınız biter
O kafada olmadığımı biliyor takilma insanı değilim
Bu adam o kafada olmayan çok kızla takılmıştır ama
Gecmisini bilemem ama ben hiç öyle olmadım bu saatten sonra da kimse için değişmem öyle bir niyeti varsa zaten anında bitiririm
Dene bakalım
Kedisi olması biraz düşündürdü🤔🤔
Neden
Kedisi olan polisler kadınlara bağlanamıyormuş
Çıkar niye olmasın
Güzel match olur
Olur neden olmasınki
E yani. Olur bence
Olur gibi
Bize değil ona sor
Evettttttt
Kedi besleyen erkek mikicidir net şaşmaz
Yaaa gerçekten mi
Cok net diyorum bak sana
Daha hiç öyle şeyler ima etmedi yasi gereği evlilik istemezmi
İsteyebilir yaşı gereği. Senden yüz bulamamıştır. Yoksa çoktan girmişti o konuya
Kedisinden bahsediyo aile yanımdan falan soruyo
Mesela sen hiç yanaşmaya kalktın mı? Hiç o muhabbetlere o konulara girdiniz mi?
O konuları açarsa engeli yer ben evlenilecek insan ariyorum
İşte bunun farkında ve o yüzden cesaret edemiyoe
Öyle birini bulmak isterse cok rahat bulabilir neden benle iletişim kursun tanımak istesinki heleki tek amacı oysa niye benimle vakit harcasin
Beğenmiştir seni. Haz peşindedir.
Çıkar niye çıkmasın?
her anlamda ılk sevgılınmı?
Kişilere bağlı
Çıkar çıkar
Ne dozda yavaş
Havadan sudan konusuyoz daha
Temas çekim vs yok mu
1 haftalık tanışiklik 1 saatlik uzaklıkta daha buluşma planı yapmadik
Mesajla falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?