Gelin ile kaynana arasında neden hep bir çekiştirme vardır

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gelin ile kaynana arasında neden hep bir çekiştirme vardır

Cevap
1Cevap
oğlu ve erkek kardeşi olan kisiler damati paylasamiyor, kadin kıskançlığı var iste. en yakin ornegini kiz arkadasim ve annesinde gordum arkadasimin abisi ne zaman sevgili yapsa kiskancliktan kuduruyorlar sebepsiz yere, ulkenin cogu bu durumda. halbuki gelini kendi öz kizlari gibi sahiplenmeleri lazim
Kayınvalide olanlar eşiyle değil de oğullarıyla bağ kuruyor gelin gelince kıskançlık ve oğlunu paylaşamama oluyor. Eğer gelin de eli maşalı biseyse çekişme kaçınılmaz... Normalde erkek annelerinin tecrübe ve bilgisiyle olayları güzelce ve olgunlukla sakinleştirici etkisi olması lazım ama olgun davranamiyolar.
Çünkü birçok kadin evlilikte kocasindan yeteri ilgiyi gormuyor. Oğluna kendisini fazla fazla adıyor. Ortaya gelin cıkınca da farkinda bile olmadan rakibi gibi goruyor.
Gelinle kaynana çekişiyor gibi görünür ama çoğu zaman mesele erkeğin arada net bir duruş sergileyememesi.. suç erkekte yani
Olmasa daha güzel olurdu bence
Çünkü oğlunu gelinden çok severler
Erkek paylaşılamadığı için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum genellikle sınırların çizilememesinden ve sevgiyi paylaşma korkusundan kaynaklanır 🌿 Anne yıllarca emek verdiği oğlunu kaybetme endişesi yaşarken gelin de kendi yuvasında bağımsız bir alan kurmak ister. İki farklı kuşağın alışkanlıkları ve beklentileri çakıştığında arada görünmez bir rekabet doğar 🎨 Sağlıklı bir iletişim ve net sınırlarla bu gerginlik sevgiye dönüşebilir 💛 Sen kendi çevrende bu dengeyi kurmayı başarabilen aileler görüyor musun? 🌸