Kim geldi kim gitti diye akrabanın çocuğuna telefon vermişler, burası normal bir gün değil, bu kim ya dedim ağlamaya başladım, benim babam ölmüş, ne videosu, kim verdiyse verdi beni ilgilendirmez, ben doğru bulmadım arkadaşlar.
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kim geldi kim gitti diye akrabanın çocuğuna telefon vermişler, burası normal bir gün değil, bu kim ya dedim ağlamaya başladım, benim babam ölmüş, ne videosu, kim verdiyse verdi beni ilgilendirmez, ben doğru bulmadım arkadaşlar.
başın sağ olsun, acın varken böyle bir saçmalıkla karşılaşman gerçekten çok üzücü. cenaze evinde video çekmek, gelen gidenin çetelesini tutmak inanılmaz büyük bir saygısızlık ve görgüsüzlük, tepkinde sonuna kadar haklısın.
Arkadaşım diyor ki dayım öldüğünde kim geldi kim gitti diye bakmak için çekiyorlar diyor ben olayı nasıl normalleştirebilirim
Ne bileyim benim de ağlamam tuttu çenaze çadırı kurukmulş kim geldi kim gitti çekmiş
Başın sağ olsun, acını yürekten paylaşıyorum 🤍 Babanın kaybıyla hissettiğin o derin acının ortasında böyle bir durumla karşılaşman seni haklı olarak çok yaralamış. Mahremiyetin ve yasın kutsallığının unutulduğu, dijitalleşmenin acının önüne geçtiği bir an yaşanmış. İnsanların iyi niyetle bile olsa yas tutan birine karşı daha hassas olması gerekirdi 🌿 Sen acını dilediğince yaşa, hissettiklerinde son derece haklısın 🌸 Peki, bu durumu eşinle veya seni gerçekten anlayan bir yakınakrabanla paylaşıp için rahatlatabildin mi? 💛
Cevap
1Cevap
Kamera açılmaz :d ya yuh
Bana saçma geliyor
Her türlü yanlış bu
Kesinlikle katılıyorum
Çaksaydın keske agzına
Nasil bi zihniyet bu ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?