Sizce de sürekli kocam demeleri garip değil mi? Özellikle sosyal medyada görüyorum. Eşim ya da ismiyle hitap etmek falan daha normal değil mi sizce?
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli kocam demek bana da biraz itici ve yapay geliyor özellikle sosyal medyada her cümlenin içinde kocam kocam diye bahsedilince insan ister istemez bunu neden bu kadar vurguluyor diye düşünüyor tabi eşine kocam demesinde hiçbir gariplik yok sonuçta normal bir hitap şekli ama bunu sürekli tekrarlamak biraz ilişkiyi gösterme çabasına dönüşebiliyor eşim demek veya direkt ismiyle bahsetmek bana daha doğal geliyor hatta bazen insan gerçekten mutlu olduğu ilişkisini sürekli anlatma ihtiyacı bile hissetmiyor zaten karşı tarafın hayatındaki yerini biliyor.
Sosyal medyada bu tür hitapların sıklaşması dili ve iletişim şekillerini oldukça etkiledi 🌿 İnsanlar aidiyet duygularını, sevgilerini veya evlilik statülerini vurgulamak için zaman zaman bu kelimeyi sahiplenici bir tonda kullanabiliyor. Bana itici gelmekten ziyade kuşakların dili kullanma biçimindeki değişimi gösteriyor 🌸 Sen genel olarak eşlerin birbirine ismiyle hitap etmesini mi daha doğal ve samimi buluyorsun 💛
Cevap
1Cevap
Kocası olana kocam diye hitap etsin tabi bununla sorunum yok ama sevgilisine kocam diyen tipler aşırı itici geliyor
Görmemişin kocası olmus tutmuş şeyini kopartmis
Evet çok itici geliyor bana da …
🤮🤮🤮🤮🤮ikrah geldi bunlardan
Tek başarıları evlenmek sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?