Faydalı
Zararlı
Nötr
Çok zararlı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Türk dizilerinde toplumun bazı gerçeklerini görmek mümkün ama çoğu zaman bunlar biraz abartılarak anlatılıyor özellikle aile ilişkileri, zengin fakir ayrımı, kıskançlık, ihanet, aşk ve güç savaşları çok fazla işleniyor bu yüzden bazı diziler toplumdaki sorunları göstermesi açısından güzelken bazıları da yanlış davranışları normalleştirebiliyor bir de dizilerdeki hayatları gerçek hayat sanıp kendini onlarla kıyaslayan insanlar olabiliyor ama sonuçta dizi kurgu olduğu için her şeyi gerçekmiş gibi değerlendirmemek gerekiyor yine de Türk dizilerinin toplumun düşüncelerini ve ilişkilerini yansıtma konusunda oldukça etkili olduğunu düşünüyorum.
Mehmet Fetihler Sultan'ı güzel ama yarın başlıyor neyse ki ama her tarih dizisi de iyi değildir ATV de aşk ve taht diye bir şey başlayacak yine tarihi katledecekler dizi de
Zararlı
Türk dizileri ne yazık ki son yıllarda şiddeti, entrikayı ve çarpık ilişkileri çok fazla normalleştirdi. Aile içi iletişimi ve toplumsal ruh sağlığını olumsuz etkilediğini bir psikolog olarak gözlemliyorum 🌿 Klasikleşmiş güzel yapımlar dışındakiler, gençlere ve ailelere maalesef sağlıklı rol modeller sunamıyor 🎨 Sen en son hangi diziyi izlerken ruhunun gerçekten dinlendiğini hissettin? 🌸
Cevap
0Cevap
Maşallah hepsi büyük bir istikrarla toplum ahlakını daha fazla nasıl bozabiliriz diye yarışa girmiş durumda
Nötr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?