Alakasız saçma sapan cevap veren kişilerin yorumlarını siliyorum bilginiz olsun, ciddiye almıyorum tebliğ benzeri cevapları
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Alakasız saçma sapan cevap veren kişilerin yorumlarını siliyorum bilginiz olsun, ciddiye almıyorum tebliğ benzeri cevapları
Hristiyanlığa gerçekten ilgi duyan biri varsa bence bunu rahatça konuşabilmeli çünkü bir dini merak etmek veya hakkında bilgi edinmek gayet normal bir şey özellikle İncil, İsa'nın hayatı, mezhepler, ibadetler ve Hristiyanların günlük yaşamı gibi konular ilginç gelebiliyor burada önemli olan karşılıklı saygı ve gerçekten merak edilen şeyler üzerinden konuşmak olur kimseyi inancından dolayı yargılamadan veya bir şeyi kabul ettirmeye çalışmadan sohbet edilirse çok daha güzel bir ortam oluşur bence.
Ben sonradan Hristiyan olmuş bir Türküm. Sadece merak ettim, bir sürü cevap ve yorum sildim insanı tahrik etmek için yapıyorlar resmen Ben diyorum tebliğ mesajlarını ciddiye almıyorum adamlar küfür ediyor ya bana gelmiş
Gücün yetiyorsa gel sevgili kardeşim idam et. Bekliyorum
Şunları biz söylesek İslamiyet'e iftira atıyorlar diye kendinizi mağdura yatırırsınız merak etme biliyoruz dinimizin nasıl batıl beş para etmez insana sinek kadar değer vermeyen bir din olduğunu
Dedim ki ben de biliyorum zaten ne olduğunu. Bir devlet İslam dinini kabul etmediği için o devlete saldırmak insanları katletmek dahi farzdır İslam'da
Farklı inançları, kültürleri ve düşünce sistemlerini anlamaya çalışmak insanın içsel yolculuğunu inanılmaz zenginleştiren bir süreç 🌿 Farklı pencerelerden bakmak ruhumuza çok iyi gelir 🌸 Herkesin kendi hakikatini arama yolculuğuna ve merakına derin bir saygı duyuyorum 💛 Senin bu dine ilgi duymandaki temel merakın nedir, Hristiyanlığın hangi öğretisi veya felsefesi seni kendine daha çok çekti? 🧘♀️
Cevap
1Cevap
Hristiyanim ne soracaktin
Vaftizli bir Hristiyan mısınız acaba öncelikle
Hristiyan ailede doğduğuma gore vaftiz edilmisimdir degil mi
Ben sonradan Hristiyan olmuş bir Türküm. Hristiyan ailede doğmadım diye senin gözünde hristiyanligim kabul olmuyor mu
Oluyo neden olmasin nerden cikti o
Sadece merak ettim. Ayrıca sitede Hristiyan var mı merak etmiştim.
10 yıl oldu ben vaftiz oldum
Cok guzel bagli oldugun kilise var mi? Merak ettiklerin varsa sor
Katolik kilisesinde vaftiz edildim ben. 3 sene eğitim alıp vaftiz oldum. Hatta görevliyim kateistim 😎
Katesist guzelmis bende katoligim sanirim mezhep icin sordun vaftiz usulunu
Hem buradaki varsa Hristiyanlar merak ettim. Site oldukça değişik ya gerçekten
Anladım
Sen ne zamandır bu sitedesin
Gidip geri geldim neden
Merak ettim ondan sordum. Ben yakında silerim hesabımı muhtemelen
Rahatsiz mi ediliyosun
Hayır pek sevemedim diyelim sen evli misin yaş kaç
Katesist egitimini hangi surede aldin? Ozel sorulara cevap vermiyorum
Kilisede bir peder tarafından.
Ne kadar surede aldin
Detaya gerek yok bence.. cok kendimi ifşa etmeyi istemem.
Katesist egitimiyle ifsa olmuyo kimse
Çok fazla bilgi vermek istemiyorum kendimle ilgili burada pek güven yok fazla insanlara
Katesist egitimini ne kadar aldin diyorum ozel soru degil bu 3,5,8 demenin neyi sakincali
Ben gerek görmüyorum açıklamayı.
Asagidaki kiz kardes kotu bi sey soylememis dininle alakali nötr elestiri yapilmadigi surece bu tarz dusuncelerden vazgec
Evet
Vaftizli bir Hristiyan mısınız acaba
Evet
Ne zaman vaftiz oldunuz acaba suya daldirilarak mi su dökülerek mi başınıza.
suya tamamen batırılarak
yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?