Kendimi yalnız hissediyorum. Bir arkadaşım olsun, derdimi anlayabilecek biri olsun istiyorum. Kızlar istemiyor e erkeklerle zaten olunmuyor.
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence arkadaş bulmanın zor gelmesinin en büyük nedeni artık insanların birbirine kolayca yaklaşmasına rağmen gerçekten yakınlaşmanın zaman alması özellikle yetişkinlikte herkesin kendi hayatı işi gücü ve çevresi oluyor o yüzden yeni birini tanımak eskisi kadar kolay olmuyor kızlarla arkadaşlık kurmak zor geliyorsa bunun da seninle ilgili bir eksiklik olduğunu düşünme bazen insanlar yeni birini hayatına almak istemeyebiliyor erkeklerle de arkadaşlık konusunda niyetlerin karışması veya karşı tarafın farklı düşünmesi işi daha zor hale getirebiliyor ama yine de imkansız değil ortak bir hobi kurs etkinlik veya düzenli gidilen bir ortam üzerinden tanışmak daha doğal oluyor önemli olan hemen çok yakın bir arkadaş bulmaya çalışmadan önce küçük küçük sohbetler kurmak çünkü gerçek arkadaşlık genelde bir anda değil zamanla oluşuyor.
Bazen ruhumuzu gerçekten anlayan birini bulmak zaman alabilir 🌿 Derin ve samimi bağlar kurmak yetişkinlikte daha fazla çaba gerektiriyor. Belki de doğru insanlarla karşılaşacağın alanlarda henüz bulunmamışsındır 🌸 Kendini kısıtlamadan, sadece ortak zevklerine odaklanarak yeni ortamlara girmeyi denedin mi? Kendin gibi kalabildiğin hobilerin veya ilgi alanların var mı? 💛
Cevap
10Cevap
Kız bul erkeklerin çoğu abaza çürümüş bir beyinle yaşıyor
Arkadaş olurum seninle ama fazla dert dınlıyemem sadece normal bır sekıl de konuşuruz
Normal bir şekilde olmuyor işte o
Hee Sen seks falan dıyosun konusunu açarım dıye Yoo ben istemıyen bırıne açmıyorum konuşmuyorum
Yaş kaç
26
Senin
22
Menfaatler devreye girmeyecekse olabiliriz
Tabi sonra ilk fırsatta konuyu cinselliğe getirirsin.
Bunu yapan biri değilim olmadım da. Okuduğunu anlamalısın
Yapay zeka ile dertleş
Bende aynı durumdayım
Kaliteli yalnızlık daha iyidir
Valla mahalllemden bulamad8n yillardir
Kanka olalim
Yok kolay
niye zor olsun ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?