Cinsiyetçi olduğum tek konu. Evet, biliyorum kadın ralli şampiyonları da var (Burcu Erenkul gibi), ama genelde çok kötü kullanıyorlar be abi.
18 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çoğunluğun erkek sürücülerden oluştuğu ülkede gerekli gereksiz bu kadar korna sesi duyuyorsak buradaki kötülüğü sadece kadınlara yüklememek gerekir.
Trafikte yaşanan olaylar genelde cinsiyetten ziyade stres yönetimi ve özgüvenle ilgilidir 🌿 Kadınlar toplum baskısı ve arkadan gelen sabırsız sürücüler yüzünden daha fazla endişe yaşayabiliyor 🧘♀️ Oysa sakinlik ve tecrübe kazandıkça bu fark tamamen ortadan kalkıyor. Kendi hayatında bu algını kıran, trafikte çok soğukkanlı kullanan bir kadın yakının oldu mu hiç? 🚗💛
Cevap
4Cevap
3 yıldır kavşak üstünde oturuyorum. Kaza yapan, her şeyden bağıran kavga eden, yanlış park eden çoğunlukla erkekler.
Şey gibi düşün, iyi yüzücüler daha çok boğulur, çünkü yeteneklerine güvenip açılırlar. Erkekler de sürüş yeteneklerine güvenip agresif hareket edebiliyor. Ama kadınların çoğunda o yetenek yok.
Bir sürü kadın sürücü görüyorum yola yakın oturduğum için. Hiç de dediğin gibi değil. Araba kullanımı odaklanma ve dikkat etme ile ilgili bir şey ve bunun da cinsiyetle ilgisi yok.
Cogu korkarak sürüyor ben bunu cok farkediyorum panik yapiyorlar kiz erkek farketmez panik yapan lutfen trafige cikmasin ya.
Üzerimizdeki baskı , doğruyu bile sorgulatiyor. Panik oluyoruz 🤷🏻
Gerek yok, rahat olmak gerek trafikte
Park ederken de kötüler. İlk kaç yaşında araba kullanmıştın, hatırlıyor musun?
Selam
13tüm galiba
Ben de aşağı yukarı. Kız çocuklarının çoğu arabayla ehliyet kursu aşamasında tanışıyor. Bizi çok daha küçükken kucaklarında falan alıştırıyor babalarımız. Kız çocuğundan araba kullansın beklentisi olmuyor. Bir de arabalarla oynuyoruz. Park ederkenki araba dinamikleri kazınıyor aklımıza. Bence bunlardan sebep. Yani trafikte kötü olmalarının sebebi kadın olmaları değil. Bir kızın saçlarını lastik tokayla toplamaya çalışınca da biz beceriksiz gibi görünüyoruz.
Profilin çok güzel bu arada. Çok temiz.
Eyvallah teşekkürler
Kotu araba kullanmalari en cok fren yerine gaza basmaktan oluyor birde cogunlukla yayalara oncelik vereni pek gormedim genelde basip gidiyorlar erkeklerden cok fazla gordum ama
Var öyle bir şey ama ben çok iyi bir sürücüyüm
İyi bir araba sürmeyi beceriyorsunuz 😃
Tamamen korku ve panik
Evet bk gibiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?