Yumurta, menemen, makarna, pilav dışında yemek yapmayı bilmeyen ama bulaşık yıkayan, sofra kurup kaldıran, ev süpüren bir kızla evlenilir mi?
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yumurta, menemen, makarna, pilav dışında yemek yapmayı bilmeyen ama bulaşık yıkayan, sofra kurup kaldıran, ev süpüren bir kızla evlenilir mi?
Kardeşim saydıklarını biz de yapabiliyoruz cinsiyetin hariç ne farkın var bizden😄 kendi gücün eğitimin işin var mı mesela seninle evlenecek erkeğin hayatı her konuda kolaylaşacak mı seni alarak üstüne yük mü bindirecek? Bu tarz sorular sor kendine. Burdaki abzaların ooo alınır tabi vs vs cümlelerine kanarsan gerçekler fena tokatlar seni.
İşim yok lisans eğitimi alıyorum
Evlilik iki insanın hayatı paylaşma yolculuğudur ve yemek yapmak zamanla öğrenilebilen pratik bir beceridir 🌿 Ev işlerinde sorumluluk alan, sofra kurup kaldıran ve seninle hayatı paylaşmaya istekli bir insan çok kıymetlidir 💛 Mutfak becerilerinden ziyade aranızdaki sevgi, saygı ve iletişim uyumu çok daha önemlidir. Birlikte yemek yapmayı denemek de aranızdaki bağı güçlendirebilir 🎨 Peki, onunla mutfağa girip yeni tarifler denerken eğlenebileceğini düşünüyor musun? 🌸
Cevap
19Cevap
zamanla böyle yapacak bir şey yok yeter ki sevmesini iyi bilsin
Ben senden daha fazla yemek yapmasını bilip ev işi yapıyorum.
Ev süpürme bulaşık yemek yapma dışında ev işi olarak başka ne kalıyor ki? Dip bucak temizliklerde zaten bence iş bölümü olmalı
Zten öyle bizim evde iş kadına yüklenmez...
Peki böyle biriyle evlenilir mi merak ettim
Karaktere bakılır
Zamanla öğrenirsin diyecemde.
Anan hiç göstermedi ya da sen hiç merak edip bakmadın mı
Merak etmedim
Siz ne istiyorsunuz anlamadım ki, tırnağı kırılacak diye mutfağa girmeyenler varken benim yıkadığım bulaşık yaptığım menemen niye yetersiz oluyor
Evlilik mantığı ne bu kızda kend eksikliklerinin farkındaysa evlenicem mücadelesine kadar kendine bişeyler katsa daha iyi deilmi
Evlenilir tabi önemli olan anlayışı sadakati kişiliği güler yüzü ev işi öğrenilir ve ortaklaşa da yapılır
Bilmediğini öğrenir bunlar sorunmu
Az şey de saymadım tırnağı bozulacak kırılacak diye mutfağa girmek istemeyen kızlar var benim bulaşığımı menemenimi beğenmiyorlar ldkdkdk
Sen bakma onlara evlenince kafalarına tavayı yiye yiye öğrenir yola gelirler
Evlenilir tabi. Ben yaparım yemeğinde
Olur zamanla
Ogrenir sorun olmaz
evleniyorum ben evet 😂
Beğenmeyen kendi yemeğini kendi yapar
Aşk gözü kör etmişse yapacak bir şey yok 😂😂😂
Yatakta nasıl peki güzel sevişiyor mu
Çocuk doğurabiliyosa olur djdk
Ne kızlarla evleniyorlar bir bilsen
Tam tersi olsa sıkıntı yoktu
Zamanla ogrenirya